Пълен достъп до ресурсите на сайта имат единствено регистрираните потребители. Потребителите са длъжни да пазят своето потребителско име и парола. С натискане на бутона "Потвърди регистрацията" Вие  декларирате, че сте прочели настоящите условия за ползване и Политиката за поверителност и защита на личните данни и сте се съгласили с тях.

Потребителите имат възможност да изберет своето потребителско име и се задължават да предоставят точна и пълна информация, чиято цел е свързана единствено с предоставяните от този сайт услуги. Въпросната информация остава поверителна по отношение на трети страни, с изключение на случаите, в които законът ни задължава да я предоставяме. Препоръчваме на потребителите си да избягват да дават своята парола на други лица, с изключение на администраторите на сайта. Добре е да използвате сложна и уникална парола за вашия акаунт, за да се предотврати отнемането му.

Моля, имайте предвид, че с всеки пост, Вашият IP адрес се записва и в случай на неспазване на регистрационните условия, последният може да бъде забранен. Съдържанието на този сайт е публично достояние с изключение на специалните раздели, предназначени за комуникация на екипа му. Вие се съгласявате да не публикувате обидни, вулгарни, клеветнически, предизвикващи омраза, заплашващи, сексуално-ориентирани или други материали, които нарушават действащото законодателство. Потребители, които поставят такива мнения и коментари на страниците на този сайт, в социалната мрежа или във форума, незабавно и трайно ще бъдат забранявани (както и техния доставчик на услуги, след предупреждение). Също така, Вие се съгласявате, че няма да не публикувате материали, които са обект авторски права /вкл. снимки, лога, марки и аватари в социалната мрежа/ или други споразумения, освен в случаите, когато притежавате правата или имате писмено съгласие от техния собственик или автора.

Администраторът и модераторите на този сайт имат правото да премахват, редактират и преместват всяка тема, събитие, група, акаунт или мнение по всяко време, когато им е удобно. Като потребител, Вие давате съгласието си информацията, която публикувате на страниците на сайта да бъде въведена в база данни и използвана от Интернет потребителите. Спам, флууд, реклами, агитации, верижни писма, пирамидални схеми и др. подобни са забранени в този сайт /вкл. в лични съобщения до други потребители/.

Администраторите и модераторите на този сайт ще се опитват да премахват или редактират всеки нежелателен материал възможно най-бързо, макар да е невъзможно да се преглежда цялото съдържание моментално. Следва да бъде уточнено, че всички съобщения, коментари и мнения в този сайт /когато не изхождат от администратор/ изразяват единствено мнението и становището на техните автори, а не на администраторите, модераторите или собствениците на сайта, следователно последните не могат да носят отговорност за тях.

Имайте предвид, че за нас е невъзможно да потвърждаваме валидността на съдържащите се във форума постове, както и произхода им от определено лице. Система ни позволява да свържем дадена тема или мнение единствено с форумния или сайтов акаунт /потребител/, от който изхожда, както и с въпросния IP адрес. Ние не даваме гаранция за точността, пълнотата или полезността на поместената от потребителите ни информация. LawsBg форума може да съдържа линкове към други страници извън сайта. Ние не носим отговорност за съдържанието, продуктите, услугите или информацията намираща се на тези линкове.

Сайтът на LawsBg има за цел да предоставя възможност на всеки да сподели своите мисли и опит, както и да общува с останалите потребители. Поместената тук информация е публично достояние, а писането на кирилица е задължително. При зареждане на нови теми и групи във форума и сайта, техните заглавия следва да бъдат точни, да описват темата, дискусията или групата възможно най-точно и да бъдат написани на български език и на кирилица. Употребата на търсачката преди пускане на нов топик, група или дискусия се препоръчва с цел избягването на дублиращи теми. Горното се отнася и до мненията по темите във форума. Не се толерира критиката към други потребители, прикачването на снимки с твърде голям размер, злоупотребата с подписите и копиране на текстове от други интернет страници, както и твърде дълги чуждоезични цитати. В голяма част от казусите поставени във форума, потребителите не споменават изцяло фактологията и това, от една страна, води до неправилно тълкуване на казуса от нас, юристите. Така се получава несъзнателно подвеждане. Всеки потребител би следвало сам да си носи отговорност, че приема съвети във форум. Следва да имате предвид, че в Интернет не може да се получи адекватна правна защита и всеки човек следва да се обърне към специалист за проблемите си. Потребителите - юристи най-вероятно ще искат да дадат само теоретични насоки, а за практическите неща следва всеки един потребител да се насочи към съответния специалист. Бихме искали да Ви уверим, че най-добрият начин за решаване на Вашия проблем e свързването Ви с адвокат, който със сигурност ще Ви консултира много по-обстойно и адекватно. Това е така, поради простата причина, че същият ще може да се запознае с цялата фактическа обстановка около Вашия случай, да провери наличните документи и ще има възможността да Ви зададе въпроси, за които Вие вероятно не подозирате, че са от значение за решаването казуса Ви.

С кликване върху бутона по-долу, Вие се съгласявате с гореописаните условия. Собствениците и администраторите на сайта не носят отговорност за евентуални вреди, които са настъпили при неправилно ползване на ресурсите на сайта или злонамерени действия на трети лица. LawsBg и собствениците му не носят отговорност за преки или непреки загуби, вреди или пропуснати ползи настъпили в резултат от ползването на сайта и поместената в него от потребителите информация или от нейното неправилно тълкуване. Събраната на www.lawsbg.com информация в "БЕЛЕЖНИКА" няма да бъде разкривана по никакъв начин на трети лица. Потребтелят декларира, че е наясно с това, че въведената от него информация ще бъде записана на ползваните от LawsBg сървъри. Съдържанието на обявите публикуваната информация в "БЕЛЕЖНИКА" на www.lawsbg.com, коректността на информацията, както и всички последици, които могат да възникнат след публикацията на определено събитие са изцяло отговорност на нейните податели. Екипът на www.lawsbg.com е в пълното си право да изтрива вече публикувани събития, както и да ги редактира по молба на  подателя, при аварии, сървърни, хакерски и други злонамерени атаки, по собствена преценка, когато прецени, че запазването на информацията може да доведе до каквито и да е вреди. Определени потребители, IP, мрежи и географски местоположения може да бъдат изолирани от достъп до сайта, при системно нарушаване на правилата за ползване, както и в случаите, упоменатив  предходното изречение. Извън тези случаи личните данни и информацията, която се въвежда при попълване на "БЕЛЕЖНИКА" се намират под режима, който е упоменат в Политиката за поверителност и защита на личните данни.

Важно!

В случай че не намерите получено писмо с активационен линк в пощата си и ползвате е-мейл на yahoo /или която и да е друга поща с включена анти-спам защита/, потърсете писмото в Спам-кутията си, защото може да бъде пренасочено там от мейл-доставчика.
Моля, имайте предвид, че ако ползвате кутия в ABV.BG, активационният линк ще се забави с около 10 - 20 минути. С Yahoo и Gmail регистрацията ще стане значително по-бързо.