Страници: [1]   Надолу
  Разпечатай  
Автор Тема: Опетняване на името  (Прочетена 4702 пъти)
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
nezinka
Потребител
*

Липсва Липсва

Публикации: 9

« : Октомври 22, 2014, 11:07:55 »

Здравейте,
имаме проблем с колега на моят съпруг..
  Негов колега ,който преди 6 месеца ми се обади по телефона и ми наговори ужасни неща за мъжът ми за връзки с жени и т.н. Нещата м/у нас бяха на предела на развод, но успях да се успокоя и работейки той в същата фирма още два месеца бях подложена на системен тормоз от страна на колегата му..
   Взехме решение да напусне фирмата и напусна само че на новото място парите не ни стигаха и взехме решение да се върне тъй като м/у временно получаваше покани от шефовете на старата фирма да се върне при тях тъй като на практика те не разбраха за причината за напускане...
  След като говорихме и взехме решение да се върне и да не обръщам внимание на грозните клюки ,той започна работа и всички бяхме доволни с изключение на въпросният колега...
В момента е пуснал клюка че бил давал 500 лв.заем на мъжът ми ,които не бил му върнал,че бил му бъркал в портмонето и му откраднал 100лв..и всичко това с цел да му опетни името и никой от колегите да не желае да бъде в екип с моят мъж.. Има още детайли ,които не отговарят на истина а са чисти лъжи всички около нас казват да не му обръщаме внимание но си мисля че мълчейки си всички ще мислят че е истина и не си защитаваме честта и достойнството...Чувствам се опетнена и морално унижена и искам въпросното лице да разбере че това носи някаква наказателна отговорност...
Моля Ви помогнете ни и ни насочете към стъпките ,които трябва да предприемем
« Последна редакция: Октомври 29, 2014, 01:35:07 от 1000 » Активен
Страници: [1]   Нагоре
  Разпечатай  

Отиди на: