Съдия Лу Ан Бел от съда в Нюпорт, щата Тенеси, се произнася по спор между родители, които не стигнали до консеснсус за фамилното име на детето си. След като родителите на 7-месечно бебе избрали собственото името Месия, съдията прекръсти детето, съобщава "Асошиейтед прес".

Новото име на детето, дадено му от съдия Бел, е Мартин. В мотивите си съдия Бел пише, че Месия е титла, която може да носи само Иисус Христос. Името Месия, продължава съдия Бел, можело в бъдеще да постави новороденото и в много конфликтни ситуации в населеното предимно с християни градче, в което живеят родителите му.

По съществото на спора за фамилното име на детето, съдия Бел решил, че то може да носи фамилните имена както на майката, така и на бащата. Съдът в Нюпорт решил бебето да се казва Мартин Дешоун Маккълоу.

Майката е учудена от смяната на собственото име на бебето и е твърда в решението си да обжалва решението. Мотивите на майката са, че Месия звучи добре. Като допълнителна аргументация майката прибавя, че другите и деца се казват Мика и Майсън – а името Месия се връзва добре. Майката е убедена в свободата да решава как може да кръщава децата си.