Страници: [1]   Надолу
  Разпечатай  
Автор Тема: Апартамент от наследство  (Прочетена 27894 пъти)
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
juliana
Потребител
*

Липсва Липсва

Публикации: 2

« : Юни 26, 2009, 04:05:31 »

Здравейте,
преди 15  години почина баща ми,който остави апартамент и наследнички сме двете му дъщери
апартамента остана на сестра ми понеже тя ми наплати 50%,но преди 2 години заради лош кредит от моя страна ми съобщиха че има възбрана на посочения имот които наполовина се води мой
въпроса ми е това стара информаци я ли е и как може тои да се води мой ката е наплатен?
« Последна редакция: Януари 21, 2011, 09:18:05 от Rose » Активен
deian_iotov
Самурай

Липсва Липсва

Публикации: 199

Ел. поща
« Отговор #1 : Юни 28, 2009, 08:35:51 »

Здравейте,
едва ли е стара информация поскоро на мен ми излгежда като лошо свършена работа!
Когато преди време сестра ви е наплатила дела дова някаде отбелязахте ли го, пред нотариус, договор, агенция по вписване! Това е чо е наплатила не значи нищо в правният мир ако не е скрепяено със съответните правни действия! Според мен точно това се е получило вероятно никой не е уведомил агенция по вписванията или не е разпределено наследството по надлежният ред и този апартамен е продължил да се води на двете ви!
Активен
Rose
Модератор
Джедай

Липсва Липсва

Публикации: 494

« Отговор #2 : Юни 28, 2009, 09:06:49 »

Преди две години са вписали възбраната, заемете се да направите нужните проверки за да не стане сестра ви съсобственик с някой неподходящ. Има разни мутренски фирми, които изкупуват идеални части на безценица и после няма оправия с тях.
Активен

Страници: [1]   Нагоре
  Разпечатай  

Отиди на: