Страници: [1]   Надолу
  Разпечатай  
Автор Тема: Заеми за студенти – възможно ли е?  (Прочетена 211 пъти)
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
hideboom
Юрист
***

Карма: +0/-0
Липсва Липсва

Публикации: 57


Ел. поща
« : Декември 03, 2021, 02:51:17 »

Студент ли сте и имате нужда от повече пари? Проверете дали можете да разчитате на получаване на финансиране от небанкова компания като млад човек. Възможно ли е студент да получи заем? Прочетете нашата статия, защото сме сигурни, че информацията ще ви бъде полезна.

  Всеки може да се окаже в трудна финансова ситуация – дори млад учещ се човек. Това не е чудно, защото студентският живот води до огромни разходи. Учебниците, пътуването до университета, а често и наемането на апартамент, когато няма места в общежитието или повторните изпити, могат да струват цяло състояние. Можете ли да кандидатствате за заем като студент? Какви компании отпускат заеми на студенти?

Заеми за студенти – можете ли да получите такъв?

  Като студент можете да кандидатствате за небанков заем. Нещо повече, за вас е изготвена специална оферта, благодарение на която няма да надплатите, като вземете пари назаем от парабанката. Следвайки класацията на заемите и използвайки уебсайтове за финансово сравнение, имате шанс да уловите най-интересните оферти. Когато правите своя избор, не забравяйте за т.нар заеми за нула – тоест такива, които не водят до големи разходи. В момента много компании са променили условията на своите заеми, но все още има оферти на пазара с ГПР, равна на 0%. Една от тези оферти е Vivus, където можете да получите първите 500 лева безплатно! Проверете какъв е първият безплатен заем!

На какви условия трябва да отговаряте, за да получите студентски заем?

  Когато кандидатствате за заем от небанкова компания, трябва да отговаряте на редица изисквания. Не забравяйте, че те могат да бъдат малко различни в различните компании. Има обаче някои правила, които всяка компания може да изиска от вас – ето кои са те:

•         над 18 –  нищо чудно, защото хората над 18 ходят в университет,

•         без дългове – дори никога да не сте вземали нищо на вноски, имате шанс да получите заем. Не можете обаче да задлъжнявате, защото тогава шансът ви да получите заем рязко ще намалее,

•         валидна лична карта  – един от методите за потвърждаване на самоличността ви ще бъде предоставянето на лични данни в приложението, като номер или номер на личната карта,

информация от Топновини
Активен
Страници: [1]   Нагоре
  Разпечатай  
 
Отиди на: