Страници: [1]   Надолу
  Разпечатай  
Автор Тема: Закъсах я  (Прочетена 1238 пъти)
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
ivanpasho33
Потребител
*

Липсва Липсва

Публикации: 7

Ел. поща
« : Август 11, 2021, 03:04:42 »

Привет хорица! Реших да направя освежаващ ремонт вкъщи като за начало решихме да сменим настилката вкъщи, че досега бяхме на мокет, който изключително лесно се цапа и вече си е на години. Спряхме се на ламинат поради лесната подръжка. Открихме си майстор и започнахме да действаме онзи ден. Стария мокет беше премахнат и когато дойде момента да се монтира ламината майсторът ни духна и се покри. Оказа се, че е някакъв мошеник и не сме първите, които са изгоряли. Не ме е яд за парите, защото така или иначе са малко( само за материалите), но вмомента ни постави в супер кофти ситуация, където вкъщи е все едно е паднала бомба и трябва бързо да намеря нов. Бихте ли ми препоръчали някой ваш майстор с когото сте работили, че с този не изкарахме късмет.
Активен
ivanpasho33
Потребител
*

Липсва Липсва

Публикации: 7

Ел. поща
« Отговор #1 : Август 18, 2021, 11:01:30 »

Благодаря много за предложението колега! Спасих положението с Homemax, момчетата си свършиха изключително добре работата. Впечатлиха ме колко чисто и кадърно работят. С двете ръце ги препоръчвам пред пишман майстори!
Активен
hideboom
Претендент
**

Липсва Липсва

Публикации: 15

Ел. поща
« Отговор #2 : Февруари 04, 2022, 01:27:32 »

аз правих ремонт на скоро в кухнята  и попаднах на тази тема която ми беше доста полезна "Що се отнася до аксесоарите в кухнята, там наистина бихте могли да развихрите въображението си. Не пропускайте да украсите помещението си с най-различни видове декорации – стилната и добре изглеждаща кухня не означава лишена от аксесоари. Подходящи такива за тази стая са всички, които по някакъв начин стимулират апетита – наредете чаши, които сте си закупили като спомен от някое пътешествие, или пък саксии със свежи подправки, които отглеждате в домашни условия. Особен уют придават и възглавниците, които бихте могли да сложите по столовете в трапезарията си, особено ако тя „влиза“ в състава на кухнята ви.

Друга идея, която бихте могли да включите в дизайна на кухнята си, е монтирането на стенни лавици, на които да изградите домашната си кулинарна библиотека. Пазарът изобилства от готварски книги, които вероятно бихте искали да притежавате. Ако пък сте почитатели на ръчно-изработените вещи, то бихте могли и сами да си съставите такава книга – колекционирайте любимити си рецепти и ги удостоете със собствена книга-тефтер, която да разположите на видно място в кухнята си."
източник  topnovini
Активен
Страници: [1]   Нагоре
  Разпечатай  

Отиди на: