Страници: [1]   Надолу
  Разпечатай  
Автор Тема: Регистрация на фирма в сферата на онлайн търговията – какво трябва да знаем?  (Прочетена 184 пъти)
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
hideboom
Потребител
*

Карма: +0/-0
Липсва Липсва

Публикации: 7


Ел. поща
« : Май 21, 2021, 03:42:45 »

Защо сме длъжни да преминем към регистрация на фирма, дори и да говорим за онлайн търговия?
Независимо дали ще притежавате физически магазин, или бизнесът ви ще има сфера на управление в онлайн пространството, то вие следва да узаконите и регистрирате търговските си занимания.

Потребността от развитие на онлайн бизнеси е съвсем закономерна, тъй като обикновено се следва потребителския поток – мажоритетът от клиентите с готовност пазаруват онлайн. Все по-малко хора предпочитат да се редят на опашки и да губят часове в издирване на подходящите продукт или услуга от магазин на магазин. Затова е и повече от очаквано бизнесите да се ориентират към онлайн търговия. Следва да знаете, че ако предлагате стоки и услуги в големи количества в интернет, то процедурата по регистрация на фирма става задължителна за предмета на вашата дейност.

Добрата новина е, че законът предвижда сравнително кратки срокове за осъществяване на регистрация на фирма за онлайн търговия – при изрядност на изготвената документация операцията отнема до 7 работни дни. Важно е да упоменем, че базата данни на Търговския регистър е публична – това ще рече, че наличието на регистрация на фирма неимоверно ще увеличи доверието, което се създава у вашите бъдещи клиенти.
https://topnovini.net/interesting/registratsiya-na-firma-v-sferata-na-onlayn-targoviyata-kakvo-tryabva-da-znaem/
Активен
Страници: [1]   Нагоре
  Разпечатай  
 
Отиди на: