Страници: [1]   Надолу
  Разпечатай  
Автор Тема: Сгрешени банкови сметки кредит съд  (Прочетена 3287 пъти)
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
anton5320
Потребител
*

Липсва Липсва

Публикации: 1

Ел. поща
« : Декември 21, 2018, 01:51:36 »

Здравейте , моя случай е следния :
на дата 1.01.2016 тегля кредит от небанкова институция
Плащам първа вноска  на 1.02.2016
която е отчетена като платена при дружеството на 1.02.2016

и тук следва разковничето
на 1.4.2016 плащам втора вноска с закъснение един месец - обаче правя плащането като вземам банкова сметка на същото дружество от предишен към тях стар кредит който е изплатен преди 3 месеца. неможах да взема актуален iban за кредита защото ми поставяха сума условия че да ми дадът и такаа а и аз нямах възможност понякога
2 Дена след като превеждам парите по грешния Iban Дружеството приема плащането ми прави си удражки 10 лв  и т н.
И ето какво става на 3.6.2018 Правя Още едно плащана по същия грешин Iban по който предния път приеха плащането и този път не го отчитат което го приемам като нарочно насочено защото нишо не им коства като са видели плащането просто да го приемат.
Грешния iban е абсолютно актуален и към този момент и е собственост на въпросното дружество
Понеже ще се съдим искъм да попитам съдът може ли да не ми признае това 3то плащана
защото сумата е преведена на дружеството на друг техен iban   а не на този който е упоменат в договора ?И ако нямаше да признават защо 2рата вноска я приеха а 3тата не я приеха тва приемане на 2рата вноска по този ибан не значи ли че и 3тата могат да я приемат
Няколко пъти говорихме по телефона като им казвах че има плащане да си погледнат в системата но чувай Бай Иване.Веднага почнаха данесете бележки елате в централния офис и сума държене на лош тон.И сума и условия ми поставяха аз да извърша вместо те да натиснат егнто ми и да им излезе всичко.Според мен това което правят противоречи на добрите нрави нямам думи какви мошенници според мен това го правят с цел да ме ощетят как мислите ще им мине ли номера за това 3то плащане ?
Активен
Страници: [1]   Нагоре
  Разпечатай  

Отиди на: