Страници: [1]   Надолу
  Разпечатай  
Автор Тема: Проблем с прехвърлянето на недвижим имот  (Прочетена 5734 пъти)
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
Giannis
Потребител
*

Липсва Липсва

Публикации: 1

Ел. поща
« : Октомври 27, 2018, 12:13:06 »

Здравейте,имам следния проблем , става въпрос за придобиване на къща ,ситуацията е следната :
Въпросната къща е на пра-дядо ми ,от това което знаех (впоследствие научих всичко) той е бил женен за пра-баба ми и имат син и дъщеря които син и дъщеря който са още живи преки наследници , но пра-дядо ми има от друг брак дъщеря - която умира , но има син - който също умира и има 3 деца (мой братовчеди с който нямам проблем относно делбата на техните идеални части ,проблемът е че във кметството на селото в което се намира къщата излиза не брак на пра-дядо и пра-баба , а само на пра-дядо с някоя си незнайна жена (говорим за 1943-46 година) обаче пък във общината излиза друг брак на пра-дядо ми със друга жена ,няма как да има два налични брака без наличие на развод , (нямам никаква представа за никои от тези бракове кои са тези жени ) понеже има стари хора още на улицата и разбрах че в действителност е имало такива жени , но не е бил женен за тях , в крайна сметка от тези 3-ма братовчеди които имам през 2005 година система не е имало ,а отиваш и декларираш наследниците , което са и направили моите родители ,но тогава пък на пра-дядо синът ми не е искал да си даде неговата част , а един от братовчедите не е имал 18 годишна възраст и стигнах до ден днешен , баща ми почина и след  него сме аз майка ми и брат ми , не мога да взема удостоверения за наследници от към пра-дядо ми и пра-баба ми ,защото нямат брак  в системата не излизал такъв ,а само други 2 (вписаните по-горе) и се оказва че един път прехвърлянето е станало ,а сега няма как . ! Моля , кажете ми какво да правя ? Благодаря!
Активен
Страници: [1]   Нагоре
  Разпечатай  

Отиди на: