Страници: [1]   Надолу
  Разпечатай  
Автор Тема: имуществени и неимуществени вреди  (Прочетена 2473 пъти)
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
miroslava
Потребител
*

Липсва Липсва

Публикации: 2

« : Януари 08, 2018, 04:41:10 »

Здравейте,
Преди един ден дойде човек, от една фирма, за да ми ремонтира сушилнята, която бе спряла да работи.  Фирмата работи с гаранцията на сушилнята. По телефона ми обясниха, че щом е в гаранция едва ли ще се плаща. Оказа се друго. Човекът дойде, и тъй като сушилнята, ни беше над пералнята, той ме помоли, да му помогна да я свалим. Аз помогнах, но по време на свалянето се чу удар, попитах какво стана, той нищо не отговори.  След свалянето, веднага каза, че сушилнята била падала, и затова, имала изкривена ламарина. А всъщност това не е така, а беше вследствие на удара, който той нанесе. Всъщност това, което стана е, че той неможа да я дигне и в опита се да върне, я удря в ръба на  надстройката и така се е получила тази изкривена ламарина. След това, същият отваря задната ламарина, след което установява, че има счупен накрайник на обтегачът при което казва, че можел да направи дупка до него и сложи отново пружината, но няма с какво. След което аз поисках от съседа дрелка за да направи дупката, и го попитах,  дължа ли му нещо,при което той отвръща 40лв. Дадох ги и той си зе куфара и по най—бързия начин гледаше да излезе от апартамента. На другия ден се обадих, да попитам, защо са ми били зети тези пари в офиса при което ми отговарят, че било ръчно счупване, и няма как да го покрие гаранцията, пък иначе важала,
за ел. части.Да не ви казвам как съм се мъчила да си качвам сушилнята, сама над пералнята, заради този
тъй наречен майстор и на следващия ден сушилнята отново се счупи. Моля, за съвет тъй като имам голямо желание, да осъдя този майстор.
Активен
Страници: [1]   Нагоре
  Разпечатай  

Отиди на: