Ilian Borisov
Потребител
Липсва
Публикации: 1
|
|
« : Август 08, 2016, 09:27:09 » |
|
Здравейте, Аз съм на 24 г. и работех за 1 фирма на граждански договор (не трудов) в договора пише , че мога да прекратя взаимоотношенията ми с дадената фирма чрез взаимно съгласие или 14 дневно предизвестие. Срещнах се с мениджъра на фирмата и казах , че желая да напусна, а той каза няма проблем всичко е наред. след това ме бавиха 35 дни без да ми изплащат заплатата и твърдят , че взаимно съгласие няма и аз им дължа неустойки за целия предходен месец. Отделно да не говорим , че договоа е написан доста завоелирано и бих казал дори подвеждащо нарушение са доста етични гледни точки от сорта на 5 дни в седмицата нощен труд и прочие. Студент съм и съм затруднен финансово и ви моля да ми дадете съвет мога ли да се боря в съда срещу подобен тип граждански договор или само ще Здравейте, Аз съм на 24 г. и работех за 1 фирма на граждански договор (не трудов) в договора пише , че мога да прекратя взаимоотношенията ми с дадената фирма чрез взаимно съгласие или 14 дневно предизвестие. Срещнах се с мениджъра на фирмата и казах , че желая да напусна, а той каза няма проблем всичко е наред. след това ме бавиха 35 дни без да ми изплащат заплатата и твърдят , че взаимно съгласие няма и аз им дължа неустойки за целия предходен месец. Отделно да не говорим , че договоа е написан доста завоелирано и бих казал дори подвеждащо нарушение са доста етични гледни точки от сорта на 5 дни в седмицата нощен труд и прочие. Студент съм и съм затруднен финансово и ви моля да ми дадете съвет мога ли да се боря в съда срещу подобен тип граждански договор или само ще задлъжнея повече и какви други опции имам ? Благодаря предварително !задлъжнея повече и какви други опции имам ? Благодаря предварително !
|