Страници: [1]   Надолу
  Разпечатай  
Автор Тема: Делба на имот с ограда ?  (Прочетена 4890 пъти)
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
breakforce
Потребител
*

Липсва Липсва

Публикации: 1

Ел. поща
« : Юни 18, 2016, 03:45:44 »

Здравейте, извинявам се ако темата не е в правилният раздел. Преди 10-на години си купихме къща която имаше заден двор, но къщата и двора са разделени със скица като различни имоти, когато купувахме къщата искахме да вземем и двора, но жената на която беше не искаше да го продаде и така си остана ние не го взехме, но има една пристройка която е наполовина в нашата собственост и другата в двора за който ви говорих, обаче човекът от когото купихме къщата каза да използваме цялата пристройка, но без никакви документи и демек сме платили и тази пристройка, това беше на кратко историята сега, сега обаче след толкова години жената която не искаше да продава дворното място почина и синът и реши да го продава, предложи ни естествено първо на нас, но искаше такава сума, че ние преценихме, че мястото не струва толкова много и той го продаде на наш комшия, сега той иска да вика комисия или там както се наричат хората които определят частите за да теглят чертата както е по скица до тук няма нищо с което и ние не сме съгласни въпреки че питахме комшията да си платим само пристройката защото влиза в нашата собственост 1м. и ние не може да я използваме в такъв случай изобщо, той естествено както повечето хора отказа, и сега се чудим има ли варият в който да влезне тази пристройка в нашата собственост мисълта ми е че той иска да прави междинна ограда, обаче един човек ми каза че трябва от оградата и къщата да има поне 3м. разстояние, а както споменах по-горе се пада 1м. само в нашата собственост има ли нещо вярно в това което са ми казали или мога ли да направя нещо друго по въпроса ? Благодаря ви предварително.
Активен
Страници: [1]   Нагоре
  Разпечатай  

Отиди на: