Страници: [1]   Надолу
  Разпечатай  
Автор Тема: Нападение  (Прочетена 1258 пъти)
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
Mirelailieva12
Потребител
*

Липсва Липсва

Публикации: 1

Ел. поща
« : Юни 11, 2016, 06:19:25 »

Здравейте,
Пиша ви защото не знам какви са правата ми и имам нужда някой запознат да ми отговори. Случея се развива снощи в апартамента, в който живеем. Със съквартирантката ми местим масата в средата на стаята и тя се сурва по пода. Две минути по късно жената от долния етаж се качва и звъни на пожар. Отваря моята съквартирантка а жената я удря. Започва да вика и креши как може да хлопаме така и да заплашва че ще ни пребие. Съквартирантката ми се обръща с гръб за да не я удари пак, а жената влиза в апартамента и посяга да я удари в гръб при което се намесвам и и казвам да излезе от апартамента. Тя се обърна към мен, погледна ме с яростен поглед и ми посегна. Хванах едната и ръка, но тя ме удари с другата през лицето. С общи усилия усояхме да я изгоним от апартамента и да се обадим в полицията. Те не направиха нищо. Казаха ми да подам жалба при кварталния. Интересувам се мога ли да я съдя за нападение. Имам свидетели. Какъв е съдебния процес и има ли смисъл да се занимавам с дела. Не искам случая да остане така. Защото тя отново може да се появи и да ни удари. Днес ме видя и отново ме заплаши. Тя е на около 40 години. Майка и също ме заплаши. Семейството явно си решава проблемите с бой. Ще съм благодарна ако някой ми отговори.
Активен
Страници: [1]   Нагоре
  Разпечатай  

Отиди на: