Страници: [1]   Надолу
  Разпечатай  
Автор Тема: ПТП с автобус на градски транспорт  (Прочетена 4263 пъти)
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
Nataly
Потребител
*

Липсва Липсва

Публикации: 1

Ел. поща
« : Юни 06, 2016, 01:31:04 »

Здравейте!
Имам нужда от информация за права и задължения и евентуално насока към адвокат от Варна, вещ в тази област.
Бях в автобус, който катастрофира. Имам травми, които се надявам да отминат, такива, които ще се доуточняват, защото сега не можело, според лекарите. Засега нямам счупвания надявам се, но има такива, които може и да се окажат по-сериозни (надявам се да греша, но не го изключвам). Докато бях в болницата се появи младеж, представител на асоциация за пострадалите при ПТП, който спомена застраховката "Злополука на местата в автобуса" и каза, че въпреки, че нямам счупвания, имам право на обезщетение и т.н. Попитах в компанията, която е направила застраховката на автобуса, но те ми разясниха, че тя покрива само смърт и трайна нетрудоспособност, а временната нетрудоспособност нямала никакво значение за тях (няма нужда да споменавам стреса, който се преживява в такива случаи).
Какво бихте ме посъветвали да предприема?
Благодаря!
Активен
lawexpert
Потребител
*

Липсва Липсва

Публикации: 1

« Отговор #1 : Юни 09, 2016, 03:59:07 »

Здравейте,
Казвам се Виктор Тодоров Якимов. Адвокат съм от Варненската адвокатска колегия. През мен минават постоянно казуси свързани със застрахователни обезщетения. Нормално е застрахователната компания на автобуса да даде подобен отговор.
Моля свържете се с мен на телефон 0886084145 за да се видим и да обсъдим възможностите пред вас.
С уважение
адв. Якимов
Активен
maistor1
Потребител
*

Липсва Липсва

Публикации: 3

Ел. поща
« Отговор #2 : Февруари 04, 2020, 11:03:25 »

При подобни казуси може да получите безплатно информация от мен, както и да прочетете тук какви са правата ви https://zastrahovan.eu/kak-postradalite-pri-ptp-lica-mogat-da-poluchat-obezshtetenie/ Надявам се да бъда полезен с тази информация.
Активен
Страници: [1]   Нагоре
  Разпечатай  

Отиди на: