Страници: [1]   Надолу
  Разпечатай  
Автор Тема: Консултация  (Прочетена 1358 пъти)
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
Явор
Потребител
*

Липсва Липсва

Публикации: 1

« : Септември 08, 2015, 12:08:04 »

Посъветвайте ме какво да направя? Дъщеря ми е свидетел по едно дело,което се гледа във Врачанския окръжен съд.Преди три месеца беше бременна в деветия месец,когато на вратата дойдоха полицай да я отведат принудително при положение,че тя е изпратила медицинско,че се очаква да роди в периода когато се гледа делото.След разговор по телефона с Враца се оттеглят!В началото на септември получава нова призовка за октомври.Вече си има бебе и се притеснява,че неможе да пътува от София до Враца с малко дете което кърми през два часа,а има и по голяма дъщеря.Как да постъпи?Какви документи трябва да им изпрати?
Активен
vassilnnikoloc
Претендент
**

Липсва Липсва

Публикации: 46

Ел. поща
« Отговор #1 : Септември 17, 2015, 07:15:47 »

Здравейте,
съжалявам за позицията в която се намирате, напълно разбирам положението Ви. За конкретния случай трябва дъщеря Ви да напише молба до съда. Съветваме Ви да потърсите правата си и да бъдете обезщетени, за причиненото неудобство. Мога да Ви предложа безплатна консултация и съдействие. Ако имате желание, моля отговорете в поста.

Молба:
невъзможно ми е да се явя в съдебното заседание, насрочено за.........,тъй като съм в отпуск по майчинство от ..................до..........., за което представям и моля да приемете ........./документа от нои и копие от акта за раждане на детето/ в същото време имам още едно дете на .......години, което не посещава детско заведение /имам предвид детска градина, училище/.
моля да приемете, че са налице уважителни причини за неявяването ми в съдебно заседание.
Активен
Страници: [1]   Нагоре
  Разпечатай  

Отиди на: