Planski92
Потребител
Липсва
Публикации: 1
|
|
« : Август 08, 2015, 02:17:00 » |
|
Здравейте Преди няколко дена, с мой приятел бяхме пред Кауфланд и говорихме на български, при което някакъв мъж от ромски произход се припозна в думите ни и ме нападна като ме събори на земята и ме удари. След което, моят приятел се опита да го махне от мен, но онзи не искаше и се наложи да бъде одарен. След, което аз станах и го одарих също още няколко пъти и ни разтърваха. Проблема е там, че мангалът е със счупена очна ябълка и ще му правят операция. Аз също имам рани по главата и тялото, за което си изкарах медицинско свидетелство. Друг проблем е, че всички са видяли как ние го бием,а не че той първи ни нападна. Студенти сме в България и работим в Германия само за 3 месеца. Въпроса ми е има ли вероятност мангото да ни осъди и ако да, в какъв размер ще е глобата ? Какво можем да направим за да се защитим ? Глобата оценява ли се според доходите ни или не ? Трябва ли да му плащаме операцията допълнително ? Можем ли да ги изплатим глобите в обществено полезен труд ? А може ли и да не ги плащаме и да се приберем в България ? Мангалът ще плати ли нещо и за моите наранявания ? Моля, ако някой има компетентно мнение да отговори, защото мисля че положението ни е доста сериозно ? Благодаря предварително !
|