Страници: [1]   Надолу
  Разпечатай  
Автор Тема: kak da svalia vazbranata ot apartamenta ni  (Прочетена 1102 пъти)
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
mihaela
Потребител
*

Липсва Липсва

Публикации: 1

« : Февруари 09, 2015, 05:24:05 »

dehteria mi e sobstvenik az sam polzvatel no dehteria mi e osadena na izdrajki na dete no tia jivee v ispania i ne znaehe zatova ima ohte dve deca na godina i polovina momcheto i na 4meseca momichenceto no poneje niama razvod sas sapruga si nemojaxme da vzemem pazavanti na decata bez sapruga i da se podpihe izatova mi napravi palnomohno az da ia predstavliavam teka az se vrahtam xvahtam advukat i otivam v sada da razbera za kakvo stava vapros teka razbiram che e osadena za izdrajka 90lv mesechno i che sumata e sas raznoski po deloto  obhta suma za 2 godini e 3800lv teka ot koiato zaplahtam 30 procenta i 90lv mesechni izdrajki za fefruari sled kato advukata mi kazva che kato platia hte svaliat vazbranata no uvi sadiikata otkaza da svali vazbranata dokato deteto ne navarhi 18godini teka dori da platia cialata suma niama da svali vazbranata tova jilihte e edinstveno na dehteria mi i kakto po gore posochix ima ohte dve deca a az sam si zapazila pravata dago polzvam bezvazmezno dokato sam jiva mnogo vi molia da mi obiasnite kade da otida da si pusna jalba i kakvo da napravia da se svali vazbranata ot apartamenta ni
Активен
Страници: [1]   Нагоре
  Разпечатай  

Отиди на: