Страници: [1]   Надолу
  Разпечатай  
Автор Тема: Освобождаване от работа  (Прочетена 922 пъти)
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
ТЕМЕНУЖКА ЖЕЛЕВА
Потребител
*

Липсва Липсва

Публикации: 1

« : Януари 15, 2015, 03:57:13 »

Връчиха ми предизвествие за освобождаване от работа на 12.01.15г.от фирма Скаймонт Хасково.Тя се занимава с метални конструкции.
Длъжноста ми е оферти и доставки. През м.09.14г.взеха още едно момиче на същата позиция
като моята,и след като се пообучи ,директора реши да освободи мен .Аз съм инженер по образование
и съм от една година на тази работа , като си напуснах друга постоянна работа ,която работих 8 години.Въпреки че смятам че си върша работата перфектно, неговия аргумент беше че не се справям .
Имам 21 години трудов стаж и искам да ида на борсата за 11 м. И въпреки че обеща да поговори с счетоводителката да ме освободи по добър за мен начин , е изпратил и-мейл че е по взаимно съгласие.За месец декември към фиша ми е сложил глоба 50 лв.,като е писал поради несправяне с трудовите задължения ( като го попитах с кои точно не можа да се аргументира).Сега разбирам ,че това му беше коза за да ме освободи. Моля да ми посочите Член от кодекса ,по който могат да ме освободят благопритно за мен. Дъщеря ми е абитуриентка през май,а аз оставам без работа .
Активен
Страници: [1]   Нагоре
  Разпечатай  

Отиди на: