Тодор Симеонов Димитров
Потребител
Липсва
Публикации: 1
|
 |
« : Юли 18, 2014, 09:51:56 » |
|
Здравейте!Аз съм Д-р Тодор Симеонов Димитров.Основната ми работа (100% щат)е в ЦСМП-Монтана.Едновременно с това-според новото допълнение към Наредба Но: 34 в системата на здравеопазването- за едновременна специализация -на лекари,работещи на пълен щат в системата на ЦСМП-закон,приет преди около 2 години - съм специализант по Кардиология,срещу заплащане-платена специализация- с база за обучение-Кардиологично отделение на МБАЛ"Хр.Ботев"-гр.Враца-към Медицински Университет- София.Отначало бях на 50% щат в Кардиологичното отделение там,но след това щатът ми към това отделение не бе продължен..
От началото на мес. 05.2014 година аз съм със статут на специализант-платено обучение към Кардиологично отделение на МБАЛ"Хр.Ботев"-гр.Враца.
В договорът ми за специализация-член 22-пише,ЧЕ БАЗАТА ЗА ОБУЧЕНИЕ-в случая-МБАЛ"Хр.Ботев"-гр.Враца-ТРЯБВА ДА МИ ЗАПЛАША МЕСЕЧНО ВЪЗНАГРАЖДЕНИЕ ОТ ПОРЯДЪКА НА 2 МИНИМАЛНИ РАБОТНИ ЗАПЛАТИ ЗА ВСЕКИ МЕСЕЦ--ДО НАСТОЯЩИЯТ МОМЕНТ АЗ НЕ СЪМ ПОЛУЧИЛ НИТО СТОТИНКА ОТ МБАЛ"Хр.Ботев"-гр.Враца!
От РЪКОВОДСТВОТО НА ОТДЕЛ "СЛЕДДИПЛОМНО ОБУЧЕНИЕ КЪМ МУ-СОФИЯ ПОТВЪРДИХА,ЧЕ ОТ МБАЛ"Хр.Ботев"-гр.Враца СА ДЛЪЖНИ ДА МИ ЗАПЛАЩАТ ИЗРАБОТЕНИТЕ ПРИСЪСТВИЯ В ТАЗИ БАЗА ЗА СПЕЦИАЛИЗАЦИЯ!
ДО НАСТОЯЩИЯТ МОМЕНТ ТОВА НЕ Е СТОРЕНО!!!
МОЛБАТА МИ Е ЗА СЪВЕТ ОТ ВАС КАК ДА СЕ ПРОЦЕДИРА В СЛУЧАЯ!
ПРЕДВАРИТЕЛНО ВИ БЛАГОДАРЯ!
Д-р Тодор Симеонов Димитров
|