Принципно - ЗАЩО ТЪРСИШ КОНСУЛТАЦИЯ НА ДАЛАВЕРА ? Пак андрешковски номера , пак селски тарикати , отново байганьовщина !...И всичко е , защото е увреден генетичния код на българина ! Твоя също !! [size=85]"... всички като общество страдаме от печално известни порочни практики(криене на реалната работна заплата-с цел по-ниски осигуровки , "безработни" регистрирани на борсата , но всъщност работещи и т.н и т.н) , една от които е тази със относителната частична симулация в договорите за прехвърляне на НИ , изършвана с цел да се платят по-нисък данък и такси.И моля не ми говорете за бедни и безащитни хора , претиснати до стената , който не че не искат да плащат данък , ама що да го правят като алчната администрация ще открадне парите...Честно казано всички са едни и същи , днеска работодателя иска да плати по-малко осигуровки , днеска продавача иска да продаде и да плати по-нисък данък,днеска свирепо оплюващия катаджиите , че са подкупни , при първата проверка веднага казава"Ама не може ли нещо да направим сега , г-н полицай......." , утре същите попаднали в управлението пак ще протегнат алчна ръка , щото такъв им е манталитета.Дребна далавера извън властта , тежки престъпления когато си в нея.Резултат-бедна и разсипана от скандали страна.
И сега , Вие изкачате с абсолютно цинично предложение , видите ли да защитим недобросъвестността , защото тя носи риск за "симулантите" и да сме защители правния оборот!
Толкова ни е сгрешен чипа...... Няма да забравя една сделка,германец си регистрирал ЕООД и си купува къща с двор , чрез Агенция.Аз трябва да подготвя НА.Брокерите веднага му обясняват врътката с данъчната оценка и ооооо ужас.Тоя човек целия почервеня и се запъна...ама как така , това е измама вика той-не е обясняват му брокерите , това е практика , ти какво будала ли си, искаш да си да плащаш като арабин на държавата?Е плати си реалния данък човека , а на мен ми стана много , много тъжно за нас! ..."[/size]
Погледни тук:
И тук
За тези,като тебе с увредения чип , специален поздрав