Страници: [1]   Надолу
  Разпечатай  
Автор Тема: Krajba na pari ot bankova smetka  (Прочетена 884 пъти)
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
Tsvetanka
Потребител
*

Липсва Липсва

Публикации: 1

« : Февруари 17, 2014, 04:13:07 »

Zdraveite,nadjvamse da mi pomognete s razreshavaneto na moj sluchai.Jiveya izvan stranata,reshih da otdela pari koito da vnesa v banka v Balgaria za da imam v kraen sluchai.Vnesoh parite v banka v kojto raboteshe snahami,za da me zapoznava s nai-dobrite vazmojnosti za lihvenite procenti.Neproverjvah kakva e sumata zashtoto njmah nujda ot tjh.Pri edno ot prebiraniatami se razbra che shte trjbva da izvarshvam plashtania v momenti v koito njma da sam v strana.Taikato bratmi raboteshe na palen raboten den,reshih da ostava palnomoshno na snahami za da dviji tj vsichko.Godina po-kasno otidoh do bankata za da provera kakvo e sastojnieto na smetkatami i ustanovih,che smetkatami e prazna.Sledkato mi razpechatiha dvijenieto na smetkata se ustanovi che e zapochnala da tegli ot paritemi oshte predi da ima palnomoshno.Na momenta anulirah palnomoshnoto.kogato popitah snahami zashto go e napravila,tj samo obeshta che do septemvri shte mi gi varne,a beshe sredata na may.Saotvetno neodarja na obeshtanietosi.Ot bankata razbrah che veche neraboti tam sled kato sa razbrali za sluchilotose s men,ne e bila izgonena no e prikanena da napusne.Njmam nikakav dokument s koito da dokaja che isteglenite ot nej pari e ispolzvala za svoi celi.Kosavetvaiteme kakvo da naprava.Dokolkoto znam njma nikakvo nedvijimo imushtestvo osven djl ot edih dvustaen apartamen koito e sobstvenost na maikai.Maikai e pensionerka kojto jivee v drug imot v edno selo.Parite kazva che e isteglila za da pomogne na bratsi koito sashto e potanal v zaemi kam banki i zalojni kashti.                                             Mislya da iziskam da mi potpishe dokument v koito da e posochena sumata kojto mi dalji i srok v koito da gi vastanovi.Kato garat shte iziskam da bade neinata maika,zavereno ot notarius.Shte imali njkakva stoinost tova ako otnovo neudarji na dumatasi?
Активен
Страници: [1]   Нагоре
  Разпечатай  

Отиди на: