Страници: [1]   Надолу
  Разпечатай  
Автор Тема: Проблем със закупуване на стока по интернет  (Прочетена 1081 пъти)
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
Petya
Потребител
*

Липсва Липсва

Публикации: 1

« : Декември 22, 2013, 12:36:54 »

Zdraveite, parvo se izvinyavam, che pisha na latineca, no nyamam opciya v momenta za smyana na ezika na kirilica!
Byah publikuvala obyava v bazar.bg, che prodavam telefon samsung. Edna jena poiska da i go izpratya. Na sledvashtiq den go izpratih po ekont, s opciya za test i pregled. Predi da go izpratya vkashti probvah telefonat s karta i vsichko si beshe nared. No problemat idva ot tam, che momicheto mi kazva, che e probvala telefonat, no ne priemal kartata, no v sashtoto vreme go e vzela i i haresva. V ekont bilo otbelqzano, che ne priema kartata. Sled kato e vzela telefona, mi pishe, che go e dala na nein priyatel da vidi kakav e problemat i me obvinyava, che az predi da go izpratya, sam schupila nyakakvi jichki pri postavyane na svoyata karta. A tova nyama kak da e stanalo, zashtoto pri men si raboteshe. Mnogo molya da mi pomognete ot tuk nasetne kak da postapya pri tazi situaciq!
Ne znam koi e kriv i koi e prav, i ako se oplache v zashtita na potrebitelya, az kak da dokaja, che pri men telefonat si e bil dobre. Ne bih jelala da mi vrashta schupen telefon, predpolojenie, che az sam sigurna, che ne sam go izpratila v tova sastoyanie. Mnogo Vi molq da mi pomognete! Blagodarya predvaritelno!
Активен
Страници: [1]   Нагоре
  Разпечатай  

Отиди на: