alba
Потребител
Липсва
Публикации: 1
|
|
« : Октомври 20, 2013, 06:28:44 » |
|
Zdraveite.Imame edin golqm problem s imot koito se vodi nasledstven.Az imam kachta i do moqta kachta e imota sas stara kachta koqto e na dqdo mi i baba mi koito sa pochinali . imota nqma natoralen akt i do sega az i maika mi sme go polzvali i sme mu plachtali danaka v prodaljenie moje da se kaje 20 godini .V parcela na sachtiq imot moi bratovched sachto polzva edna chas ot tazi teritoria kato ima tam nezakonna rabotilnica za pravene na koli . Imota se vodeche nasledstven na sinovete i dachterite na baba mi i dqdo mi kato dvama ot sinovete sa pochinali i fakticheski ostavat 4 preki naslednici trite mi leli i edin chicho .Az reshij tazi godina da gi pitam dali chte mi dadat tejnite delove na men i 4ta se saglasija ''prekite naslednici'' dvete leli sa si ot sachtoto selo a chicho mi i drugata lelq sa ot edno selo v Kazanlak . Otidojme s dvete mi leli deto sa si ot moeto selo v edin notarius v Goce Delchev napravija ni edni zaqvleniq i gi podpisaja che nqmat nikakvi pretencii da mi otstapqt imota ,az im dadoj edna paricha suma da si vsemat nechto za spomen ot bachtinata kachta i taka poluchij tejnite delove .do tuk dobe .Sega s s drugite chicho i lelq deto sa v Kazalnak s tqj sachtoto .OTIDOJ edna sutrin do Kazalnak chicho mi kaza nqma problem otivame v edin notarius podpisvame se che nqmame pretencii kam imota i taka .az pak otidoj do bancata izvadij pari dadoj na chicho mi kato toi mi kaza che chte gi dade na lelq mi parite .obache kato dadoj parite bqjme samo az i chicho mi nikoi drug sinat na chicho mi samo me zakara do bancata da izteglq pari i ne vidq nichyto poveche . TAKA POLUCHIJ vsichki podpisi ot prekite naslednici sega ostavat kosvenite naslednici koito sa na pochinaliq mi chicho i az i moite sestri i brat mi .dvete mi sestri brat mi i maikami se podpisaja bes nikakav problem obache .,decata na pochinaliq mi chicho i jena mu ne se podpisaja ne iskaja .Dobre ne gi i nasilvaj chteche da im ostavq tejniqt dql koito mislq che se ravnqva na edna chesta da si go polzvat kato si go polzvat v gore spomenatoto ''nezakonna rabotilnica za remontirane na koli''. Vsichko beche gotovo za izvachdaneto na notarialen akt . i sled tri dena razbiram che bratovched mi koito si polzva rabotilnicata v imota otichal do kazalnak i pomolil chicho mi lelq mi koito i na nego se qvqvat kato takiva da se otkajat ot tejnite podpisi deto gi dadoja na men i da gi dadat na nego i taka i e stanalo jodqt vsichki otnovo v notariusa deto se podpisvat za men da se otkajat ot men i se podpisvat na nego bez da me izvikat men i fakticheski az platij i parite mi izgorqja.IDva si bratovched mi v Coce Delchev i izvachda notarialen akt na polovinata parcel ,vapreki che bqj dal jalbi da se zamrasi vcichko zachtoto ne bqj saglacen .Bqj pri advokat da se posavetvam kak moje da izvadi notarialen akt na polovinata mesto i te mi kazaja che ako e dal poveche pari izvadili mu sa go ta dori i falchiv da e .Molq Vi ot vse sarce za savet kakvo da pravq. Predvaritelno VI Blagodarq
|