Страници: [1]   Надолу
  Разпечатай  
Автор Тема: Дело за издръжка на пълнолетно лице  (Прочетена 1052 пъти)
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
hrisimir94
Потребител
*

Липсва Липсва

Публикации: 1

Ел. поща
« : Юли 29, 2013, 05:22:54 »

Здравейте. Имам един въпрос, който много искам да разбера отговора му и затова реших да пиша тук, ако може да ми помогне някой. Въпросът е следния. Навърших 18 години декември миналата година и от тогава издръжката, която майка ми беше водила спря. През януари тази година започнах дело среду баща ми, който никога не ми е дал един лев, а въпросните издръжки които аз съм получавал докато съм бил непълнолетен ми ги е плащала общината. Осъдих го за 150 лева месечна издръжка и от направената справка в НАП той няма никакви доходи. В момента съм пуснал пълно имуществено разследване, но съдията който ми е назначен е в отпуск и малко ще се забави процедурата. Искам да разбера, ако от проведената справка се останови, че няма никакви имоти на негово име какво става с издръжката ми. Казаха ми, че общината изплаща издръжки до 80 лева на месец. Какво правя с моята тогава аз? Ще изгубя ли издръжката или има някаква друга процедура. Това ме интересува, защото ако трябва да се споразумявам с баща си няма да стане нищо поради причината, че той не го интересувам а и никога не съм го виждал. Много ще съм ви благодарен, ако ми каже някой какво ще се случи с делото ми.
Активен
Страници: [1]   Нагоре
  Разпечатай  

Отиди на: