Страници: [1]   Надолу
  Разпечатай  
Автор Тема: Провека за продажба на земеделска земя  (Прочетена 2225 пъти)
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
emilia
Потребител
*

Липсва Липсва

Публикации: 2

« : Юли 02, 2013, 08:23:05 »

Притежаваме със сестра ми наследствени земеделски земи.Преди години майка ни подписа генерално пълномощно на брат си(вуйчо ни)за разпореждание със земите.Ние със сестра ми не пожелахме да се занимаваме, тъй като бяхме много заети.Майка ни почина 2007год.и ние станахме наследници.Преди 1 месец вуйчо ни е продал земя, без нас и без пълномощно от нас за което само ни уведоми.Как мога да проверя по какъв начин е продал земята, дали е ползвал старото пълномощно.Моля да ми помогнете да проверя как е направена сделката.
« Последна редакция: Юли 14, 2013, 01:16:23 от Tapizaushi79 » Активен
Tapizaushi79
Администратор
Претендент

Липсва Липсва

Публикации: 10

« Отговор #1 : Юли 14, 2013, 01:16:43 »

Притежаваме със сестра ми наследствени земеделски земи.Преди години майка ни подписа генерално пълномощно на брат си(вуйчо ни)за разпореждание със земите.Ние със сестра ми не пожелахме да се занимаваме, тъй като бяхме много заети.Майка ни почина 2007год.и ние станахме наследници.Преди 1 месец вуйчо ни е продал земя, без нас и без пълномощно от нас за което само ни уведоми.Как мога да проверя по какъв начин е продал земята, дали е ползвал старото пълномощно.Моля да ми помогнете да проверя как е направена сделката.

В Агенция по вписвания по ЕГН на вуйчото.
Активен
emita2
Потребител
*

Липсва Липсва

Публикации: 3

Ел. поща
« Отговор #2 : Декември 10, 2013, 12:20:53 »

при смърт на упълномощителя, представителната власт се прекратява няма как да е продал имота със старото пълномощно.  Номера на имота и семлището където се намира и в кадастъра както и в агенцията по вписванията по номера на имота
Активен
Страници: [1]   Нагоре
  Разпечатай  

Отиди на: