Sophia
Потребител
Липсва
Публикации: 1
|
|
« : Юни 01, 2013, 10:37:02 » |
|
Не знам дали е мястото на темата ми в този раздел, но искрено се надявам това да не попречи.
Тази година съм 11 клас , другата ще съм 12 . Уча в средно общо образователно училище , но съм се насочила да следвам право. От В. Търново съм , но смятам да следвам в София. Въпросът ми е следният, аз уча вече втора година на СФО / самостоятелна форма на обучение / , не защото не искам или ме мързи да уча, причината е че не се разбирам с децата. Както се знае , не пишат високи оценки на хората на самостоятелна форма . Това е причината поради която ме притеснява дали ще мога да следвам право. Искам да кажа,че мога да уча ... много съм добра по история и литература , въпреки че не са ме оценили реално. Имам множествено награди по литература, тъй като творя , пиша / и не само / може би това е и причината децата да не ме приемат, различна съм от тях. Не ми се искаше да съм на СФО , но така беше най-удачно. Въпросът ми е следният : Мога ли да бъда приета въпреки не чак толкова добрите оценки в дипломата ми ?
Благодаря ви , за отделеното време.
|