purelove
Потребител
Липсва
Публикации: 1
|
|
« : Април 12, 2013, 07:21:32 » |
|
Здравейте.,Бързам да опомена, че аз не съм юрист (а медик). Правната материя ми е абсолютно непозната. Тук ме доведе желанието ми ако е възможно да ме консултирате откъде точно бих могла да почерпя информация за следния случай. Възникна следния казус : Пожелах да ми бъдат изтрити профилът и участията/коментарите в един форум. Технически опцията била изпълнима. Но на този етап лицето администратор ми отказва, с аргумента , че числеността на коментарите ми надхвърля 500 и щяла да се изгуби логическата последователност в дискусията . Какви са моите права в случая ? Имам ли право да изисквам това ? Във секцията "правила" в конкретния форум няма опомената точка, в която да се твърди, че регистрираните потребители нямат това право. Такъв казус едва ли са разглеждали в съда ( смешно дори звучи..). Но покрай нашумелите форумни полета , надявам се ще съм полезна за доста потребители ! Явно не си знаем правата . Да сме наясно поне в такива ситуации за какво иде реч. Ще се радвам ако ме посъчетвате как да постъпя! Благодаря
|