Страници: [1]   Надолу
  Разпечатай  
Автор Тема: Практически семинар "БЕЗПЛАТЕН е-МАРКЕТИНГ" за адвокати  (Прочетена 4328 пъти)
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
irena1981
Потребител
*

Карма: +0/-0
Липсва Липсва

Пол: Жена
Публикации: 1


WWW Ел. поща
« : Декември 27, 2012, 04:02:47 »

На 20 януари в Пловдив ще се проведе за втори път семинар от типа StartUP, който има за цел да подготви стартиращите предприемачи, хора със свободни професии, студенти и всички заинтересовани да рекламират себе си и/или своя бизнес, как да реализират напълно безплатна маркетингова кампания.

МЕДИЙНИ ПАРТНЬОРИ: Media Cafe, Успехите.com, Webly.bg, e-Plovdiv.com, Entrepreneur.bg, Lifehack.bg, Фондация SOS предприемачи, Сдружение "Младежка Инициативна Група" (МИГ), Сдружение „Младежки център за развитие - Взаимопомощ”.

Водещ: Ирена Сиракова – специалист в областта на Social Media Marketing, Корпоративен мениджмънт и Организационни бизнес решения.


Включете се, за да научите:

- Как да изградите собствена уеб страница
В края на деня Вие ще притежавате собствена такава под формата на лична презентационна визитка и ще сте придобили нужните умения и знания да изградите бизнес уеб страница. Някои от вас ще се запитат: „Но, как ще се осъществи това с нулев бюджет? Ами разходите по хостинг и домейн? Повярвайте – разходите ще са нулеви! Ще бъдете запознати с лесна и достъпна за работа от всеки напълно безплатна система.

- Как да изградите Facebook страница за вашия бизнес, в която да рекламирате и презентирате вашата марка с опция за вграден електронен магазин, за да презентирате и продавате вашите продукти или под формата на личен блог по интересна за вас тема, чрез която да изградите мрежа от полезни контакти и с възможност да „монетизирате“ присъствието си във фейсбук.

- Партньорските програми (наричани Reseller, Associate или Affiliate Programs) - отлично средство за генериране на доход от уеб сайт или фейсбук страница, особено в случай, че собственика на даден сайт или страница не разполага със собствени стоки и услуги, които да продава, но желае да продава чужди стоки и услуги срещу комисионна. Всеки сайт или страница в мрежата, независимо от тематиката и посещаемостта и независимо дали продава собствени продукти или не, може да се включи в някаква афилиейт програма, тъй като съществуват програми за всяка категория сайтове.

- Как да създавате съдържание за You Tube, което не само да презентира Вас или Вашия бизнес, но и с опция за „монетизиране“ /печалба/.


Базови изисквания за компетентност и знания на участниците:

Познаване на инструментите на Word; практически знания за работа в интернет.

Регистрация:

Крайна дата за регистриране: 15.01.2013 г.
Регистрирайте се тук: https://www.facebook.com/BFpages/app_200103733347528

Място на провеждане: информация за мястото на провеждане ще получат регистриралите се кандидати

Цена:

Такса за участие – 50 лв.

Отстъпки:

*при записване на двама или повече участници от една организация или учебно заведение – отстъпка 10% от общата сума
* за студенти /при представяне на студентска карта или книжка/ - 20 % отстъпка
* за майки с деца до 3 г. възраст - 20 % отстъпка


Включва: Персонални печатни учебни материали; Дизайн на интерактивно обучение с практическа насоченост към конкретните участници; Презентации и материали в електронен формат; Удостоверение.

Плащане:
По банков път; пощенски паричен превод

Лице за контакт:
Ирена Сиракова
Тел: +359 883 337 759
e-mail: businessfpage@gmail.com или https://www.facebook.com/irena.sirakova.
Активен
Страници: [1]   Нагоре
  Разпечатай  
 
Отиди на: