Страници: [1]   Надолу
  Разпечатай  
Автор Тема: Въпрос относно жалба?!  (Прочетена 1873 пъти)
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
LSH
Потребител
*

Липсва Липсва

Публикации: 2

« : Ноември 25, 2012, 03:42:14 »

Здравейте, нямам идея как да формулирам въпроса в Заглавието... така въпроса ми е следния, по скоро малко като казус ще се получи.. интересно ми е да видя вашата гледна точка.
И така стоим в дискотека , по едно време чупя масата и всички си заминаваме, но едно от момчетата от другата компания се връща да си вземе якето и го хващат и искат да заплати щетата. При отказ от негова страна му казват да остави някакъв документ и си оставя личната карта при управителя ( което е напълно незаконно да се задържат лични документи от кой да е, аз ако бях и не съм виновен и ми искат да ми вземат документ бих извикал полиция!?). Картата му стои там една седмица и той не иска да плати и отива в някое районно управление и посочва виновния за счупената маса, като посочва само малко име и евентуално населено място.
И така това е историята и сега въпроса ми е следния, с тази жалба лицето какво може да постигне, щом дискотеката от мене няма никакви изисквания, тя не е завела към никой иск или жалба, а просто незаконно му е прибрала документ... нека някой който е наясно да поясни Усмивчица
Поздрави!
Активен
leonskia
Модератор
Джедай

Липсва Липсва

Публикации: 526

WWW Ел. поща
« Отговор #1 : Ноември 27, 2012, 12:11:50 »

Всичко зависи от посоката по която ще поемат разследващите полицай.Възможни са няколко варианта
Активен

Dixi et animam salvavi
LSH
Потребител
*

Липсва Липсва

Публикации: 2

« Отговор #2 : Ноември 27, 2012, 04:57:11 »

И какви са тези варианти, примерно не трябва ли на момента да се извика полиция да се установи щетата, след 2-3 дена дискотеката си оправя щетата и вече няма нищо.
Единственото което е възможно според мене е да съставят акт на дискотеката мисля че е в рамките на 50лв за задържане на лични документи Усмивчица
Активен
Страници: [1]   Нагоре
  Разпечатай  

Отиди на: