Здравейте, нямам идея как да формулирам въпроса в Заглавието... така въпроса ми е следния, по скоро малко като казус ще се получи.. интересно ми е да видя вашата гледна точка.
И така стоим в дискотека , по едно време чупя масата и всички си заминаваме, но едно от момчетата от другата компания се връща да си вземе якето и го хващат и искат да заплати щетата. При отказ от негова страна му казват да остави някакъв документ и си оставя личната карта при управителя ( което е напълно незаконно да се задържат лични документи от кой да е, аз ако бях и не съм виновен и ми искат да ми вземат документ бих извикал полиция!?). Картата му стои там една седмица и той не иска да плати и отива в някое районно управление и посочва виновния за счупената маса, като посочва само малко име и евентуално населено място.
И така това е историята и сега въпроса ми е следния, с тази жалба лицето какво може да постигне, щом дискотеката от мене няма никакви изисквания, тя не е завела към никой иск или жалба, а просто незаконно му е прибрала документ... нека някой който е наясно да поясни
Поздрави!