Здравейте ще кажа на кратко имам проблем продължаващ вече около година и се нуждая от помощ и не знам как да постъпя за да не продължава това..Аз съм момиче на 17години и преди около година се опитаха да ме изнасилят в селото ми..изведоха ме на сила извън селото ми,дърпаха ме, душаха ме,удряха ме,бутаха ме опитваха се да ме съблекат и изнасилят заплашваха ме с побой ако кажа на някой..психически се бях сринала..имаше затишие от около месец в който не излизах но когато излезнах навън с двама приятели и се разкарвахме с кола..при което той ме вижда и тръгва след мен и ме заплашва че ще ме пребие от което слиза от неговата кола и псувайки ме идва към мен и ме удря два пъти и го спират..и от тогава не излизам в селото ми и днес ми пише в facebook коментар че утре на обяд съм щяла да видя (и нищо повече) ..а ако се оплача в полицията той ще отрече а няма как да го докажа че се е случило понеже са и негови приятели и ще го защитят .. страх ме е ..искам да ме остави да съм спокойна да мога да излизам без страх и да се оглеждам да не ме види ..какво да правя

?