Страници: [1]   Надолу
  Разпечатай  
Автор Тема: Незаконен строеж  (Прочетена 6046 пъти)
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
ЕленаГригорова
Потребител
*

Липсва Липсва

Публикации: 2

Ел. поща
« : Октомври 16, 2012, 10:15:14 »

Госпожо адвокат,имам заповед за премахване на незаконен строеж.С новата наредба на ЗУТ която приеха пак ще се наложи премахване на постройката ми.Имам новообразувано дело във ВАС насрочено за 18.10.2012 г.,ако имате възможност да дойда утре да го прегледате и да ме защитавате пред ВАС.Делото касае отмяна на решението във връзка с ново излязлата наредба,както и за отвод на съдиятя гледал делото в Административен съд- гр. Кюстендил. Благодаря предварително за отделеното време.gsm:0895 908 306 Григорова.
« Последна редакция: Октомври 16, 2012, 10:41:42 от ЕленаГригорова » Активен
ЕленаГригорова
Потребител
*

Липсва Липсва

Публикации: 2

Ел. поща
« Отговор #1 : Октомври 16, 2012, 10:43:37 »

Госпожо адвокат Теофана Драгиева ,имам заповед за премахване на незаконен строеж.С новата наредба на ЗУТ която приеха пак ще се наложи премахване на постройката ми.Имам новообразувано дело във ВАС насрочено за 18.10.2012 г.,ако имате възможност да дойда утре да го прегледате и да ме защитавате пред ВАС.Делото касае отмяна на решението във връзка с ново излязлата наредба,както и за отвод на съдиятя гледал делото в Административен съд- гр. Кюстендил. Благодаря предварително за отделеното време.gsm:0895 908 306 Григорова.
Активен
Теофана Драгиева
Джедай

Липсва Липсва

Публикации: 302

« Отговор #2 : Октомври 17, 2012, 11:03:14 »

Случаят не може да се реши във форума. Освен това трябва да се гледат документи и да се проучи делото, а то вече е при съдията докладчик. Към този толкова късен момент едва ли може да се направи, каквото и да е, а в изложението Ви липсват фактите, които са от значение. Например за каква отмяна говорите - за отмяна на административния акт или на отмяна по глава 14, раздел І от АПК и т.н.
Активен
Страници: [1]   Нагоре
  Разпечатай  

Отиди на: