Страници: [1]   Надолу
  Разпечатай  
Автор Тема: Въпрос относно продадена кола  (Прочетена 1156 пъти)
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
Dimitar81
Потребител
*

Липсва Липсва

Публикации: 1

Ел. поща
« : Септември 06, 2012, 11:38:54 »

Здравейте,

имам въпрос относно една кола която продадох не много скоро. Предполагам, че не съм единствен, че и други, имат моя проблем. Та.... преди време си продадох колата, но когато баща ми е взимал парите за нея на ръка е дал и всичките документи с устната уговорка на другия ден да я прехвърлим законно. Няколко пъти ми казваха, че сега нямат пари и малко по-късно да направим прехвърлянето, докато не загубих телефона, който имах и оттогава нямам никаква възможност да се свържа с тях. Разпечатка на телефона си направих, но пак не мога да намеря телефон, на който мога да се свръжа с тях. Реално се получава, че аз парите съм ги получил и нямам претенции за колата, но проблема ми е , че все още се води на мое име и аз трябва да плащам данъците, както и нося отговорност за нея. Ходих и до МВР-тата оттам ми казаха да съм се бил обърнал към прокуратурата. Можело да подам молба в МВР, но трябвало да чакам с години... Не мога да я обявя за открадната, защото реално не е и ме посъветваха  да не го правя.Аз се чудя ли чудя какво да направя а времето минава, много благодаря предварително ако може да и дадете съвет/решение на този мой проблем Усмивчица

Упсех!
Димитър
Активен
Страници: [1]   Нагоре
  Разпечатай  

Отиди на: