dido81
Потребител
Липсва
Публикации: 1
|
 |
« : Август 06, 2012, 04:28:55 » |
|
Здравейте моля за съвет Майка ми и баща ми искат да ни поделят със сестра ми ,но се появява голям конфликт Те имат два апартамента ,но единия е гарсионера др е тристаен те винаги са казвали че тристайния ще остане за тези който ще ги гледат,но се появява проблем че сестра ми освем че категорично не желае да се занимава с тях защото имат изострени отношения ,а и зетя не ги ще ,но не са съгласни с това решение и искат всичко на половина без да се анганжират със старите Те са много стари хора ,апартаментите са им наследствени ,нямат спестени пари за да компенсират единия и в момента е много грозна ситуацията Майка ми и баща ми предлагат да ми прехвърлят тристайния колкото се може по бързо,с клауза да живеят там докато са живи ,аз съм съгласен ,но мои познати ми казват ,че покупко продажбата излиза много скъпо Може ли грубо да се каже колко излиза това прехвърляне говорим за апартамент в София 78 квадрата 6 етаж в кв Илинден панел Много съм притеснен защото ,сестра ми има големи финансови възможности и ако аз не успея сега да си оправя нещата един ден тя ще исхвърли семейството ми Благодаря ви предварително
|