Страници: [1]   Надолу
  Разпечатай  
Автор Тема: Задължителни Общи условия  (Прочетена 356 пъти)
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
Георги
Потребител
*

Карма: +0/-0
Липсва Липсва

Публикации: 1


« : Март 09, 2012, 12:29:34 »

Здравейте,
Планирах среща с водещи журналисти от националната ТВ7 за участие в предаване от национален  характер, излъчващо се едновременно на живо и по едноименния сайт в Интернет, който е собственност на ТВ7 ЕАД. Предвид характера и темата относно въвеждане на безплатно здравеопазване - по време на предаването задължително следва да се публикуват, споделят и разискват съвършенно нови идеи, принципи, правила и норми – касаещи почти целия български народ, но какво бе изумлението и учудването ми, когато съвсем неволно при търсене на контактите в http://tv7.bg/  попаднах на публикуваните там Общи условия, част от които буквално взривиха съзнанието и представата ми за справедливост, коректност и законосъобразност.
Предлагайки на Вашето внимание само част от Задължителните Общи условия (т 7, т 8, т 9)  Моля за компетентен КОМЕНТАР и най-вече СЪВЕТ до каква степен е разумно в конкретния случай  да се търси съдействието на националните медии по актуални въпроси от общонационален характер, както  и до каква степен така публикуваните Общи условия не противоречат на българското законодателство. Знанията и Опитът Ви на юристи многократгно надхвърлят тези на един бивш военен пилот, така че ако някой от присъстващите във форума прочете написаното и забележи някакво закононарушение, моля да направи нещо повече или да сезира съответните компетентни органи.
  
Приложение:

Тези правила и условия се отнасят за използването на този Сайт. Употребата на този Сайт удостоверява Вашето съгласие, което влиза в сила от първото му посещение.

7. Запазени марки - Имената, снимките и логата, идентифициращи телевизионните канали на ТВ Седем ЕАД, трети страни или техните произведения, продукти и услуги, се явяват собственост на ТВ Седем ЕАД. Нищо на Сайта не следва да се разглежда пряко или косвено като предоставяне на лиценз или право върху търговската марка или патента на тези имена, снимки и/или лога на Вас, или на друга трета страна. Всички права, включително авторските права и правата върху информацията на този Сайт и неговото съдържание са Наша собственост или лицензирани за Нас.

8. Публикуване на съдържание - Ако Ви бъде предложено да публикувате съдържание на Сайта, включително текст, графика, видео или аудио (Съдържание), Вие се задължавате при публикуване на Съдържанието да ни предоставите правата за неограничено ползване на тези материали, без да дължим заплащане на авторски права, а също така да ни предоставите правото да използваме, възпроизвеждаме, променяме, адаптираме, публикуваме, превеждаме, да създаваме производни материали, да разпространяваме, изпълняваме, поставяме и използваме всички авторски и продуцентски права, по отношение на Съдържанието в световен мащаб и/или да го използваме в други дейности и по всички медии, сега известни, или създадени по-късно, за пълния срок и за всички права, които могат да произлизат от Съдържанието. Ако не възнамерявате да предоставите тези права на Нас, моля не публикувайте Вашето Съдържание на Сайта. Чрез публикуване на Вашето Съдържание на Сайта Вие гарантирате, че:

(оригинал) – Съдържанието е оригинално и Вие сте притежател на авторските права;

(липса на закононарушения) нищо в Съдържанието не е непристойно, клеветническо, обидно, или не нарушава права на изпълнители, права на собственост, морални права, авторски права, права за неприкосновеност на личността, права за публикуване, или всякакви други права на трети лица;

(ограничения или заплащане) Ние можем да използваме, излъчваме и използваме по друг начин Съдържанието и да ползваме правата, предоставени с този договор без ограничения или заплащане към Вас или трети лица и Вие се отказвате от всички т.нар. морални права в Съдържанието; 

(трети лица) Вие сте получили всички необходими съгласия за предоставяне на информация от всички лица, имащи отношение към Съдържанието и използването на Съдържанието от Нас няма да накърни никакви права на третите лица.9. Обезщетения - Вие се съгласявате да ни обезщетите незабавно срещу всички искания, задължения, щети, разходи, включително юридически разходи, произтичащи от нарушения на тези Правила и Условия от Вас или всякакви други задължения, произтичащи от Вашето използване на Сайта.
« Последна редакция: Март 09, 2012, 06:21:01 от 1000 » Активен
Страници: [1]   Нагоре
  Разпечатай  
 
Отиди на: