Договора ми изглежда според мен неточен и неконкретен (това е мое скромно мнение), не мога да ви го цитирам подробно, но в него пише сумата която трябва да бъде изплатена за целия период на договора на 9 транша, като не е уточнено в какъв срок трябва да стане. Почти съм сигурна, че е прикрит трудов договор (имаме номинирано работно време). Пише в много съкратен вариант, какви са задълженията и правата на възложителя и изпълнителя. Изпълнител на проекта е Организация с нестопанска цел, като финансирането става след отчет на дейностите на всеки 3 месеца. Отчетите за последните 3 месаца, за които не сме получавали възнаграждение, са одобрени, подписани и подпечатани от него. Лицето, с което съм подписала договора е председателя на организацията и договора е сключен със него. Мисля, че е "действителен представляващ на възложителя", той е внесъл проекта, той го управлява и изпълнява. До края на Февруари трябва да внесе финалния отчет, а за да го внесе му трябват и документите за изплащане на възнагражденията на изпълнителите. Дали си струва да изчакам до края на Февруари или е по-добре да действам сега и с какво би повлияло забавянето на делото според Вас? Надявам се да съм внесла някаква ясното, не знам дали успях да отговоря конкретно на въпросте Ви.