mikito
Потребител
Липсва
Публикации: 1
|
|
« : Януари 29, 2012, 11:42:31 » |
|
Добър ден.Поздрави до всички потребители на форума.
Имам неколко въпроса и доколкото се намери някои да ми даде отговори ще съм много благодарен. Така аз сам чужденец с постояно пребивяване в Република България.Получих разрешението на база на български произход. Обстоятствата така се стекаха че започнах да работя в България намерих жената си тука (всепак българките са едни от най-красивите жени) така че живота ми се завъртя тук. Така престоя ми е издаден 2008г. и има валидност до 09/2012,това е така защото и документа (паспорта) изтича на същата дата кото означава че трябеа да бъдат подменени документите в матерната ми страна,та въпросите ми са:
-Кои са процедурите които треба да спаза за той да бъде подновен? Питам защото не съм намерил инфоримация за продължаване на престоя а само за придобиване на същия. -Нужните документи.Дали офисите са същите на Мария Луиза? -Аз съм в България от 2004г. Първо като студент с временен престой и след това с постоянен последните 4 години съм осигурен и са спазени всички неща по трудовия ми стаж.Има ли закон който дава олеснителни околности на подобни случаи за придобиване на българско гражданство? -Контакти за адвокати който могат да ми помогнат за гражданството.
Благодаря ви за отделеното Време предварително.
|