Страници: [1]   Надолу
  Разпечатай  
Автор Тема: Преминаване от Globul към Vivacom  (Прочетена 8043 пъти)
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
krum71
Потребител
*

Липсва Липсва

Публикации: 6

Ел. поща
« : Януари 07, 2012, 11:39:12 »

Здравейте, имам следният случай със обслужващият персонал от офиса на Vivacom-Костенец:
 Подадох заявление за преминаване от Globul към Vivacom.Имах не платена сметка към Globul и обслужващият персонал на Vivacom-Костенец я плащат(от тяхният джоб),без да съм им казвал нито устно, нито писменно. И започнаха главоболията!!!
 Започна се игра на котка и мишка-Служителите от офиса започнаха да съобщават за изгубена карта,спират ми телефона,сменяват ми паролите за да немога да си пусна телефона....направо телефонни изнудвания!!!
Последно на 6.1.2012 пак същото-докато не се обадих на оператора и им казах за какво става за въпрос-защото, като са ми сменили паролата, не мога да си пусна телефона.Даже тези продавач-консултанти от офиса на Vivacom-Костенец не ми даваха до последно паролата за да си пусна телефона.
Чак към 16.00 часа на 6.1.2012 ми пуснаха телефона-(това продължаваше и преди тази дата -почти всеки ден).
 Сега (вчера-6.1.2012)пък ми заявиха че,ще ми начислят и тази сметка към фактурата.
 Посъветвайте ме какво да направя-
1.обезщетения
2. оплаквания имам към Vivacom на тяхната страница Vivacom-online/comtact/
« Последна редакция: Януари 08, 2012, 02:02:58 от admin » Активен
АOmilmPamWaK
Потребител
*

Липсва Липсва

Публикации: 1

317755672
« Отговор #1 : Юли 13, 2015, 08:37:25 »

Добър вечер, скоро си пуснахме Vivacom TV и ни сложиха HD приемник  Sagecom  и забелязах, че техниците са свързали приемника към телевизора със SCART кабел но видях, че има и HDMI изход, телевизорът и той си има HDMI вход. Марката и модела на телевизора е: Crown TFT LCD 22822  22 инча .
Та се чудя ако свържа приемника към телевизора с HDMI кабел ще има ли разлика в картината и звука. Защото съм чувал, че при телевизори под 40 инча не се забелязва разлика в картината, затова да знам да ли въобще да си купувам HDMI кабел. :rolleyes:

скачать игры на андроид бесплатно
Активен
culto
Потребител
*

Липсва Липсва

Публикации: 3

Ел. поща
« Отговор #2 : Април 13, 2021, 05:03:09 »

Големи проблеми с А1 имах, ужас е!!!
Активен
Страници: [1]   Нагоре