woman
Потребител
Липсва
Публикации: 1
|
 |
« : Май 29, 2009, 12:18:41 » |
|
ВЪПРОС:
Нарушават ли ми се човешките права и заради това, имам ли право да изискам бившият ми съпруг да ми плаща ежемесечно обезщетения, заради това, че - възпрепятства правото ми на свободна жена да живея на семейни начала или да встъпя в нов брак. За да съхраня психиката на децата си, преди една година се разделих с мъж, с който успях само няколко месеца да живея на съпружески начала и той ми беше морална и финансова подкрепа. Децата бяха настройвани от баща си срещу мен; - заради психически и физически тормоз по време на брака ни влязах преждевременно в менопауза и това изисква поддържане на здравето ми, което струва пари; - бащата на двете деца категорично беше отказал да плаща издръжката; След като го гоних с ЧСИ и Прокурор, едва преди три месеца започна да изплаща суми за стари месеци, но сумата за съответния месец не отговаря на действителната , според определената от съда. Освен това ме заставя сумите за изминалия период да ги давам за плащане на частни уроци на едното дете . За да компенсирам липсата на пари , от доста време се въртя в затворен кръг, като взимам от някого на заем и после го връщам, като взимам от друг. Още веднъж въпроса ми: В ситуацията, в която се намирам, нарушават ли ми се човешките права и заради това, имам ли право да изискам бившият ми съпруг да ми плаща ежемесечно обезщетения, заради неговият егоизъм и ревността му?
|