Страници: [1]   Надолу
  Разпечатай  
Автор Тема: Ползване на уеб-сайт и права  (Прочетена 1630 пъти)
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
BARABONKA
Потребител
*

Липсва Липсва

Публикации: 3

« : Октомври 26, 2011, 07:04:55 »

Здравейте пиша ви във връзка с нещо което ми се случи.
Потребител бях на сайта пловдив24 покрай изборите всеки си има симпатизант и пише в негова полза.Вчера установих че не мога да влизам с профила си излизаше ми съобщение "достъпа ви е ограничен" направих си нов акаунт и пак си пишех.След много кратко време отново "достъпа ми се ограничи" реших да пиша на хакерчетата да ми обяснят защо  и им обясних ситуацията а те ми казаха че щото съм имала 2а акаунта и за тва а не е така защото аз си направих 2ря след като ми беше блокиран 1-я.След като писах няколко пъти а те не ми отговаряха накрая ми сложиха бан и сега не мога по никакъв начин да влезна в сайта дои само да чета. Какво трябва да направя в случая .Къде да се оплача за да ми се върнат правата и да мога да си чета и да си пиша каквото си искам да си имам пак само 1 акаунт който си ползвах и тва е др не искам
« Последна редакция: Октомври 26, 2011, 11:23:06 от Rose » Активен
BARABONKA
Потребител
*

Липсва Липсва

« Отговор #1 : Октомври 26, 2011, 08:36:20 »

Здравейте пиша ви във връзка с нещо което ми се случи.
Потребител бях на сайта пловдив24 покрай изборите всеки си има симпатизант и пише в негова полза.Вчера установих че не мога да влизам с профила си излизаше ми съобщение "достъпа ви е ограничен" направих си нов акаунт и пак си пишех.След много кратко време отново "достъпа ми се ограничи" реших да пиша на хакерчетата да ми обяснят защо  и им обясних ситуацията а те ми казаха че щото съм имала 2а акаунта и за тва а не е така защото аз си направих 2ря след като ми беше блокиран 1-я.След като писах няколко пъти а те не ми отговаряха накрая ми сложиха бан и сега не мога по никакъв начин да влезна в сайта дои само да чета. Какво трябва да направя в случая .Къде да се оплача за да ми се върнат правата и да мога да си чета и да си пиша каквото си искам да си имам пак само 1 акаунт който си ползвах и тва е др не искам
Активен
BARABONKA
Потребител
*

Липсва Липсва

« Отговор #2 : Октомври 26, 2011, 08:39:55 »

а
Активен
plovdichanin
Потребител
*

Липсва Липсва

Публикации: 1

« Отговор #3 : Ноември 04, 2011, 03:10:47 »

Zdraveite! Iskam da vi kaja i s men se sluchi sashtoto. Mnogo go xaresvax tozi sait, samo che predi. Sashto taka  postoianno ostaviah komentari za dadena tema i v edin moment pokrai izborite ostavaiki komentari men blokiraxa ot saita plovdiv24. Sramota!!! Jiveem v demokratichna darjava, kadeto mojesh svobodno da si kajesh kakvo si mislish, da izkazvash tvoito mnenie, a ne.... kakvoto te iskat da si chuiat. Triabva da zashtitavame nashite prava!!!
Активен
Страници: [1]   Нагоре
  Разпечатай  

Отиди на: