Krigger
Потребител
Липсва
Публикации: 2
|
 |
« : Октомври 21, 2011, 12:18:10 » |
|
Добър ден! Имам въпрос , на който се надявам да намеря отговор тук. Празнувахме с приятели рожден ден през делничен ден в апартамент на името на мой родител.Кооперацията е стара , както и обитателите и.Рожденния ден се развиваше съвсем нормално , не твърде шумно музиката беше сведена до минимум , за да се чува , като цяло беше възможно най-тихо като се има предвид , че бяхме 8 човека.И изведнъж на вратата се звъни - полиция.Двама полицаи , не си представиха имената от N-то РПУ , полицая ми поиска лична карта и ми обясни , че ще ми пише акт за нарушаване на нощното спокойствие , аз се опитах да му обясня , че не сме толкова шумни , за да сме извършили нарушение , като се има впредвид , че на горния етаж има семейство с 4 малки деца и не се бяха оплакали , при което той поиска документите на всички в апартамента, един мой приятел го попита какъв е проблема защо са му документите на всички , при което изглежда полицая се засегна лично заслиза по стълбите почна да ме заплашва с актове за 1000 лева , излезнохме навънка патрулка няма , почна той да си пише , акта ние да му се обясняваме , че не сме шумяли толкова , той все едно не ни слушаше.През това време не веднъж го питахме за имената му и да се легитимира като цяло , той каза само Георгиев , извади си значката за 1 секунда НАОБРАТНО , дори не съм сигурен ,че беше значка , при което аз заявих , че не съм съгласен с акта и искам да го обжалвам , той не ме слушаше , а си го попълваше на една кола на улицата.През това време 1 приятел се чу с баща си , който е юрист и той ме посъветва да не подписвам акта , и така направих.Полицая тогава ми каза , че няма да ми даде копие , и че сме щели да се видиме в съда как ще ми тръснат 1000 лева и още куп на пръв поглед страшни работи и си тръгна.Може би забравих да спомена , че г-н Полицая през цялото време се държеше арогантно и ни обясняваше , как той е изпълнителната власт и докато е с пагона ние нищо не можем да направим.Та въпроса ми е...какво се случва от сега натаък , в случая , че не съм подписал акта?
|