Страници: [1]   Надолу
  Разпечатай  
Автор Тема: Оспорване нотариален акт  (Прочетена 4276 пъти)
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
onaia
Потребител
*

Липсва Липсва

Публикации: 2

« : Октомври 20, 2011, 09:05:18 »

Наследствен имот в който има построена масивна жилищна сграда(без издаден натурален акт).Другите наследници,издават конструктивен нотариален акт на къщата и ме лишават от наследство от идеалната част на жилищната сграда(без мое знание и съгласие)Получавам само част от парцелите.Какъв е срок за обжалване и правно има ли смисъл?Аз,от дълги години живея в чужбина.Благодаря ви
« Последна редакция: Октомври 20, 2011, 09:17:54 от Rose » Активен
Rose
Модератор
Джедай

Липсва Липсва

Публикации: 494

« Отговор #1 : Октомври 20, 2011, 09:19:41 »

Наследствен имот в който има построена масивна жилищна сграда(без издаден натурален акт).Другите наследници,издават конструктивен нотариален акт на къщата и ме лишават от наследство от идеалната част на жилищната сграда(без мое знание и съгласие)Получавам само част от парцелите.Какъв е срок за обжалване и правно има ли смисъл?Аз,от дълги години живея в чужбина.Благодаря ви

Нищо не става ясно от въпроса ви. Ако е нищожен няма давност. Констативния нотариален акт ли искате да атакувате?
Активен

onaia
Потребител
*

Липсва Липсва

Публикации: 2

« Отговор #2 : Октомври 27, 2011, 02:54:11 »

Мерси за отговора.Искам да атакувам конструктивният натурален акт!Има ли смисъл да завеждам дело.
Активен
Теофана Драгиева
Джедай

Липсва Липсва

Публикации: 302

« Отговор #3 : Октомври 28, 2011, 03:45:02 »

Отмяната на констативния нот. акт е само част от съдебната процедура.
Така, както сте описали фактите, изходът на делото ще е във Ваша полза.
Ангажирайте адвокат и го снабдете с всички документи и цялата информация, с която разполагате.
Активен
Страници: [1]   Нагоре
  Разпечатай  

Отиди на: