geridilkova
Потребител
Липсва
Публикации: 2
|
|
« : Октомври 19, 2011, 12:42:03 » |
|
Здравейте, Бих искала да знам, дали мога да подам жалба за уронване на авторитета срещу призовкар. Преди около две седмици на домофона се позвъни. Беше след 14 часа, а звъненето беше на пожар. Мъжът ми беше в къщи по болничен, а имаме и 5-месечно бебе, което точно беше заспало. Когато мъжът ми слезе да отвори врата, се оказа, че звънят призовкари, които търсят лице, което никога не е живяло на нашия адрес. Мъжът ми им обясни това и след като те продължиха да настояват, че търсят въпросното лице, той побесня и им повиши тон- каза им, че е ядосан и да си тръгват. В последствие, се оказва, че единият призовкар е подал жалба срещу мъжа ми и го извикаха от 2ро РПУ. След като се яви, се установи, че в жалбата случката е преувеличена и е описана неточно. След време в службата на мъжа ми е получен гневен e-mail от жалещия се призовкар, в който авторитетът му се уронва (мъжът ми работи като училищен психолог и работата му няма нищо общо с цялата случка). Бих искала да зная, дали имаме право да подадем жалба срещу въпросния призовкар за уронване на авторитет и причинени вреди? Благодаря предварителни
|