През април 2009 г. след 19 години трудов стаж без прекъсване в ААА бях прехвърлена по чл.123 от КТ при ББББ, като подписах допълнително споразумение към Трудовият ми договор от 1990 г.Трудовата книжка получих от ААА с препоръчано писмо.В допълнителното споразумение заплатата не се променяше като крайна сума, но беше разбита на две части като близо 80 лева беше записано, че ще се дават под формата на бонуси, които въобще не получих!В началото на октомври 2009 г. бяха ни спрени правата на достъп до компютрити от ААА и ние стояхме на работнити си места но не работехме. От ББББ ни отговаряхе че всичко е временно и да си използваме платеният отпуск който не бях ползвала от 2 г.На края на ноември ААА ни изгони и от сградата и на 04.01.2010 г ББББ ми прекрати трудовият договор без предизвестие и получих трудовата книжка приключена за 19 г трудов стаж и заповедта по пощата с писмо.
Въпросът ми е кой от двамата работодатели трябва да ми изплати неизползваният отпуск , обещетението за неспазено предизвестие и обещетение по чл.222 при условие че аз бях член на синдикалната организация и имаше КТД в което е записано ,че при съкращение на работник с трудов стаж над 10 г. се полага обещетение от 8 брутни заплати.