Страници: [1]   Надолу
  Разпечатай  
Автор Тема: Натрупан отпуск след изтичане на двугодишно майчинство  (Прочетена 1315 пъти)
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
Milata
Потребител
*

Липсва Липсва

Публикации: 1

« : Юни 28, 2011, 06:40:17 »

В момента ползвам полагащия платен натрупан отпуск след изтичане на двугодишното ми майчинство. В понеделник се пада да съм на работа. Работех в радио като радиоводещ. Още докато бях бременна другата колежка с която бяхме на смени я съкратиха и всъщност в града ми вече радио няма, остана само рекламния отдел. Та след разговори със Софийската управа ми беше казано като наближи периода със започването да звъня на Изпълнителния директор. Днес звъня и ми се казва че ми предлагат работа в София /от понеделник/, да съм го обсъдела със семейството ми и да звъня да им кажа решението си. Отговарям, че всъщност моя щат в града ми след като не съществува и не могат да ме върнат отново на работа тук не би ли трябвало следващата стъпка да е съкращениЕ. Ами не не било това другия вариант ами бил по взаимно съгласие.
 Ако някой е компетентен ще съм му безкрайно благодарна да ми подари една вечер спокоен сън с някаква информация.
 Благодаря предварително.
« Последна редакция: Юни 29, 2011, 01:37:45 от 1000 » Активен
Страници: [1]   Нагоре
  Разпечатай  

Отиди на: