Страници: [1]   Надолу
  Разпечатай  
Автор Тема: Подписах запис на заповед без да взема пари  (Прочетена 5742 пъти)
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
512: loadMemberContext(): member id 1 not previously loaded by loadMemberData()
Файл: /home/lawsbgco/public_html/forum/Sources/Load.php
Линия: 969
nona
Претендент
**

Липсва Липсва

Публикации: 15

« : Юни 12, 2011, 02:01:32 »

Prived.Imam izdadena ot men zapis na zapoved.No v deistvitelno ne sam vzela pari.Poeh zadaljenieto ,koeto ne e moe s ustna ugovorka.(s biv6iq mi ve4e saprug).Tova zadaljenie vliza v SIO,vapreki 4e e na moe ime?Molq za barz komentar.
« Последна редакция: Юни 12, 2011, 04:11:02 от Rose » Активен
Rose
Модератор
Джедай

Липсва Липсва

Публикации: 494

« Отговор #1 : Юни 12, 2011, 04:12:16 »

Prived.Imam izdadena ot men zapis na zapoved.No v deistvitelno ne sam vzela pari.Poeh zadaljenieto ,koeto ne e moe s ustna ugovorka.(s biv6iq mi ve4e saprug).Tova zadaljenie vliza v SIO,vapreki 4e e na moe ime?Molq za barz komentar.

Съвсем набързо:

1. Възражение
2. Установителен иск
3. Привличате бившия си в процеса. Адвокат ще ви каже как. Може би обратен иск.
Активен

Теофана Драгиева
Джедай

Липсва Липсва

Публикации: 302

« Отговор #2 : Юни 13, 2011, 05:17:13 »

Съгласна съм с предходния коментар, но искам да уточня. Ако вече има образувано срещу Вас заповедно производство (абстрактна сделка) - възражение. Така кредиторът ще трябва да премине към исково производство (положителен установителен иск),  а  Вие ще можете да обвържете абстрактната с каузалната селка (действителното основание на претендираното вземане) и да докажете недължимост.
Ако още няма образувано производство срещу Вас, можете да предявите отрицателен установителен иск. Във всички случаи трябва да привлечете бившия си съпруг като трето лице помагач. И помислете с какви доказателства разполагате. В този случай на Вас се пада голяма доказателствена тежест.
Активен
nona
Претендент
**

Липсва Липсва

Публикации: 15

« Отговор #3 : Юни 14, 2011, 03:25:08 »

Problema e to4no v biv6iqt mi ???Razbrah me se s nego da mu poema zadaljenieto,a toi da si ostavi dela 1/2 ot ka6tata na men.Dnes izleze re6enieto ot sada za podqlba na imota(koeto e:imota v moq polza zaradi maloletnoto dete koeto imame i nqmam drug imot) no trqbva da mu napla6tam dela.A sumata e po4ti kolkoto e zadaljenieto,koeto poeh.Taka 4e za prizovavane na biv6iq,v moq polza e absurdno.Za sega nqmam obrazuvano ni6to sre6tu men,no se o4akva v nai skoro vreme,tai kato sroka mi za pla6taneto izti4a (do kraq na UNI) i o6te ne6to,ne mi davat kopie ili prepis ot tazi "zapis na zapoved".
Активен