Страници: [1]   Надолу
  Разпечатай  
Автор Тема: Възможно ли е създаване на преводаческа агенция без лиценз - ЕООД  (Прочетена 3884 пъти)
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
Trad
Потребител
*

Липсва Липсва

Публикации: 5

Ел. поща
« : Май 21, 2011, 03:26:59 »

Добър ден,

Позволяват ли ми законите на Р.Б., чрез своето ЕООД да направя преводаческа агенция без да имам лиценз от МнВР, като преводаческата агенция ще се занимава изключително само с преводи, за които не се изисква да бъдат легализирани.
Благодаря предварително, ако някой има представа относно тази тематика!
« Последна редакция: Май 25, 2011, 05:46:55 от 1000 » Активен
1000
Модератор
Джедай

Липсва Липсва

Публикации: 204

« Отговор #1 : Май 25, 2011, 05:47:09 »

Добър ден,

Позволяват ли ми законите на Р.Б., чрез своето ЕООД да направя преводаческа агенция без да имам лиценз от МнВР, като преводаческата агенция ще се занимава изключително само с преводи, за които не се изисква да бъдат легализирани.
Благодаря предварително, ако някой има представа относно тази тематика!

Да, възможно е.
Активен

pe6o
Потребител
*

Липсва Липсва

Публикации: 2

Ел. поща
« Отговор #2 : Юни 14, 2011, 09:49:39 »

много общо казано "възможно е".нали се изисква под превода да поставиш лицензионен печат.дейността ти трябва да е вписана в ЕООД и т.н. и т.н.Когато отговаряте на даден въпрос отговорете пълно и точно какво трябва да направи човека или въобще непишете.
Активен
1000
Модератор
Джедай

Липсва Липсва

« Отговор #3 : Юни 15, 2011, 09:26:55 »

много общо казано "възможно е".нали се изисква под превода да поставиш лицензионен печат.дейността ти трябва да е вписана в ЕООД и т.н. и т.н.Когато отговаряте на даден въпрос отговорете пълно и точно какво трябва да направи човека или въобще непишете.

T.e. според Вас не е възможно? Изчерпателен сте, но не сте ясен.
Активен

pe6o
Потребител
*

Липсва Липсва

Публикации: 2

Ел. поща
« Отговор #4 : Юни 16, 2011, 09:11:59 »

възможно е ,но опишете всичко необходимо,което трябва да направи човека ,за да бъде признат превода му. Усмивчица
Активен
1000
Модератор
Джедай

Липсва Липсва

« Отговор #5 : Юни 17, 2011, 10:27:26 »

възможно е ,но опишете всичко необходимо,което трябва да направи човека ,за да бъде признат превода му. Усмивчица

Toзи форум е за да се дават общи насоки, а не изчерпателни консултации. Такива са възможни единствено при добро желание и ако условието е зададено изчерпателно. В противен случай, почти винаги се оказва, че даваме отговори във вр. със ситуации, които не са точно така, както ние си мислим, че са.
Активен

Страници: [1]   Нагоре
  Разпечатай  

Отиди на: