АНА СИМЕОНОВА
Потребител
Липсва
Публикации: 8
|
 |
« : Април 24, 2011, 10:04:03 » |
|
3Надявам се да има кой да ми даде адекватен съвет,какво да направя в следната ситуация. Бях в процес на развод и трябваше да подам документи в "социално поппомагане" за детските надбавки.Тай като още се "водя"омъжена там трябва да предоставя и служебна бележка от съпруга ми за неговите доходи.Без тази бележка,не мога да подам документите.Естествено "моя мил мъж' нарочно не ми издава такава бележка за да ме лиши от 70 лева на месец.Така е вече 3 месеца.На моята молба че лишава детето си от пари ,той отговаря "не ми пука оправай се сама"Аз съм по майчинство и знаете колко пари получаваме. Какво бих могла да направя за да ги получа от него парите ,който ми дължеше иначе държавата.Тай като ще го съдя за тях.Но незнам как да нарека това негово "действие"--------тай като не мога да го нарека каквото е всъщност в съда,едно отмъщение---как да е? Бездействие,проспуснати ползи,нанесена вреда(щета),по точно Ако някой знае под кой член да заведа такова дел и да съм почти сигурна,поне 96% че ще го спечеля,защото аз мога да докажа всичко,дори и негови писмени твърдения(признания) имам
|