Страници: [1]   Надолу
  Разпечатай  
Автор Тема: Възстановяване на работа от съда  (Прочетена 2514 пъти)
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
lora
Потребител
*

Липсва Липсва

Публикации: 1

« : Април 02, 2011, 12:37:37 »

Здравейте!Имам нужда от помощ.
Възстановена съм от съда на работа.В срок се явих във фирмата и заявих желанието си за работа чрез молба на която имам входящ номер.На 28.03.2011 се явих в централния офис на фирмата и ми бе заявено,че тъй като в съдебното решение пише само длъжността "билетопродавач",но не и мястото където съм била преди уволнението,че вече ще работя в офиса.Самия офис е солидна сграда с ограничен достъп,в която на 2-етаж се помещава администрацията и ръководството на фирмата.Там никога не са се продавали билети за междуградски превози,такива се продават единствено на Централна автогара,където работех преди уволнението.По цял ден прекарвам времето си в един празен офис,където нищо не правя поцял ден.Никой не ми възлага работа,никой не говори с мен,налага ми се пълна изолация.На всичкото отгоре в моя чест е направена присъствена книга в която се подписвам само аз.Кога влизам,кога отивам в обедна почивка,кога се връщам и кога си тръгвам.На портиера му е наредено всеки път като влизам в сградата да се обажда по телефона,че се качвам.
Това е сериозен признак за дискриминация,не само по отнощение на достъпа ми до централния офис,но и по отношение на колежките ми от автогарата.Излиза,че аз съм единствената билетна касиерка,която работи с различно работно време и място от останалите 8 билитни касиерки.
Ясно ми е,че тези действия целят да ме принудят да напусна.
Въпроса ми е това поведение от страна на работодателя не е ли недопускане на работнато ми място,т.е неизпълнение на съдебно решение? И към кого мога да се обърна?
« Последна редакция: Април 02, 2011, 11:42:56 от Rose » Активен
leonskia
Модератор
Джедай

Липсва Липсва

Публикации: 526

WWW Ел. поща
« Отговор #1 : Април 04, 2011, 09:03:26 »

Съветвам Ви да се консултирате с колега, който да прегледа постановеното решение, както и трудовия ви договор заедно с длъжностната Ви характеристика. Той ще Ви упъти как да действате.
Активен

Dixi et animam salvavi
Страници: [1]   Нагоре
  Разпечатай  

Отиди на: