Страници: [1]   Надолу
  Разпечатай  
Автор Тема: Как да прекратя безсрочен договор към Виваком?  (Прочетена 2420 пъти)
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
Angelina Yaneva
Потребител
*

Липсва Липсва

Публикации: 1

« : Февруари 17, 2011, 12:20:59 »

Здравейте, имам следния въпрос. Към Виваком имах договор, който изтече септември 2010г., оттогава съм на безсрочен договор, който се подновява всеки месец. В момента имам задължения към Виваком от 3 неплатени фактури, но когато отидох и поисках разсрочено плащане и прекратяване на договора, или поне смяна на тарифния план, за да не ми се добавя към сметката всеки месец и такса от 50 лв, те отказаха да прекратят договора преди изплащане на цялата дължима сума, независимо разсрочено или не. Нямам финансовата възможност да платя цялата дължима сума от 254 лв, тъй като в момента съм безработна. Имат ли право да ми отказват прекратяване на договора или смяна на тарифния план към по-малка такса, преди да съм платила цялата дължима сума? Та тогава това разсрочено плащане се обезсмисля, защото всеки месец сумата ще си расте от месечната такса, а аз дори няма да мога да използвам номера си и безплатните минути. Благодаря! Ангелина
Активен
leonskia
Модератор
Джедай

Липсва Липсва

Публикации: 526

WWW Ел. поща
« Отговор #1 : Февруари 17, 2011, 02:38:05 »

Прегледайте общите условия на договорите, които се сключват с оператора.
Там са засегнати начините и условията за прекратяване.
Активен

Dixi et animam salvavi
Страници: [1]   Нагоре
  Разпечатай  

Отиди на: