Страници: [1]   Надолу
  Разпечатай  
Автор Тема: Въпрос за изплащане на автокаско.  (Прочетена 1975 пъти)
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
Mladen
Потребител
*

Липсва Липсва

Публикации: 3

« : Ноември 09, 2010, 11:17:16 »

Здравейте,искам да ми обясните следния казус:Преди 1г се возих в такси,при спирането му,отваряйки вратата закачих преминаващ съседен автомобил.Таксито нямаше щети, другият автомобил имаше драскотина на задната врата.Беше ми съставен акт,който платих без да успорвам и след 1 г получавам от застрахователите на пострадалия автомобил писмо,с което искат да покрия щетите.Въпросът ми е,не е ли редно тези щети да бъдат покрити от гражданската отговорност на таксито?
Благодаря предварително
Активен
Mladen
Потребител
*

Липсва Липсва

« Отговор #1 : Ноември 09, 2010, 03:43:54 »

ок,приемам критиката,грешката е моя.Надявам се хората да не обърнат внимание на една дума.Все пак накрая съм написал "Благодаря предварително",от което се вижда че "искам" не се подразбира като заповед а като молба,но си прав ! Намигване
Активен
1000
Модератор
Джедай

Липсва Липсва

Публикации: 204

« Отговор #2 : Ноември 09, 2010, 04:17:00 »

Не обръщайте внимание на спемерите.

Освен акта на КАТ някакви протоколи разписвал ли сте?
Активен

Mladen
Потребител
*

Липсва Липсва

« Отговор #3 : Ноември 09, 2010, 05:06:01 »

Не,след като момчето с ударената кола ги повика,те написаха АКТ-а,подписах го и го платих даже същият месец.Нищо друго не съм подписвал.АКТ-а беше на стойност към 50лв ако не се лъжа. Тъжен Тъжен Полицаите нищо друго не ми казаха че трябва да плащам,все пак и таксито си имаше каско и гражданска отговорност и ударената кола също Тъжен Не знам защо застрахователите търсят от мен да покрия щетите по колата...
Активен
Страници: [1]   Нагоре
  Разпечатай  

Отиди на: